Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ απαντούν στη Λ.Κανέλλη για το «Τσογλάν boy»



Απάντηση στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη η οποία με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Στο Νήμα» χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «Τσογλάν boy» δίνουν οι δημιουργοί του. «Αν η κα Κανέλλη επιθυμεί να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, ας βρει άλλους τρόπους να το κάνει. Όχι με το έργο μας. Διότι αυτό που έχει καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ ουδεμία σχέση έχει με τους ισχυρισμούς της», υπογραμμίζουν σε δήλωσή τους οι Αλέξανδρος Παπανικολάου και Έμιλυ Γιαννούκου.

 Η επίθεση της βουλευτού κατά του επικεφαλης του ΣΥΡΙΖΑ έγινε στο τέλος της εκπομπής «Ανατροπή» του Mega. Σύμφωνα με την κ. Κανέλλη, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ να γελάει με το χαστούκι που δέχτηκε από τον Βουλευτή Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.
 «Τον δείχνει στο ντοκιμαντέρ να γελάει τάχα μου δήθεν από αμηχανία. Σε ολόκληρο ντοκιμαντέρ 75 λεπτά, πήρε το χαστούκι και γελάει. Και λέει ότι και εγώ επιτέθηκα πρώτη. Έτσι γράψανε. Ψάχνω ένα αντίγραφο και δεν το έχω βρει. Εντάξει ας αφήσουν τον Κασιδιάρη να κάνει τον γελωτοποιό του Τσίπρα. » είπε η κ. Κανέλλη.
 «Πόσο βέβαιη είστε ότι ο κ. Τσίπρας τα έκανε όλα αυτά; Εγώ δεν το έχω δει το ντοκιμαντέρ» αντέδρασε ο Γ. Κατρούγκαλος, που βρισκόταν στο πάνελ.
 «Όταν ξέρω ότι με τραβάει η κάμερα και μου 'ρθει να γελάσει με κάτι αηδιαστικό, το καταπίνω. Το ότι το άφησε είναι θέση. Δεν με ρώτησε κανένας αν θέλω να βλέπω ξανά και ξανά τη μούρη μου ως διαφημιστικό του μεγάλου πολιτικού ανδρός, κατά την άποψή μου Τσογλάν boy Αλέξη Τσίπρα» απάντησε.
 Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ αντέδρασαν στα λεγόμενα της.
 Σε γραπτή δήλωσή τους αναφέρουν : «Αμεσως μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ "Στο Νήμα", στο 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, διαπιστώσαμε σειρά παρερμηνειών. Και μάλιστα από ανθρώπους που δεν έχουν δει την ταινία.
 Ως δημιουργοί, αισθανόμαστε την ανάγκη να μιλήσουμε αυτή τη φορά όχι για το έργο μας, αλλά για όσα διαπιστώνουμε.
 Η αλήθεια έχει τη δική της δυναμική. Όσο κι αν προσπαθεί κάποιος να την πετσοκόψει ή να την παρερμηνεύσει. Με αυτή την έννοια, αν η κα Κανέλλη επιθυμεί να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, ας βρει άλλους τρόπους να το κάνει. Όχι με το έργο μας. Διότι αυτό που έχει καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ ουδεμία σχέση έχει με τους ισχυρισμούς της. Το αντίθετο μάλιστα.
 Η αλήθεια που αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, έχει κατατεθεί δημοσία στο κοινό του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Προσεχώς και στις οθόνες μας…

Αλέξανδρος Παπανικολάου & Έμιλυ Γιαννούκου"


http://www.ertopen.com/

Τσογλάν boy

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget