Αιχμές Μπουραντά για φίμωση της Κοινωνίας Αξιών: τα ΜΜΕ αναδεικνύουν το "ποτάμι", του "δικού" τους ανθρώπου



Αιχμηρό σχόλιο του γνωστού καθηγητή και συγγραφέα Δημήτρη Μπουραντά για την τεράστια προβολή που απολαμβάνει από τα συστημικά MME το νέο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη , την ίδια ώρα που ορθώνουν ισχυρά εμπόδια εισόδου στην πολιτική νέων κομμάτων, όπως η Κοινωνία Αξιών.Ο Δημήτρης Μπουραντάς στην προσωπική του σελίδα αναφέρει:

 Είναι αλήθεια ότι τα ΜΜΕ, και κυρίως η τηλεόραση, αποτελούν τον πυρήνα του συστήματος εξουσίας, με τεράστια δύναμη χειραγώγησης της σκέψης και διαμόρφωσης των συναισθημάτων, των στάσεων και των επιλογών των πολιτών. Ανέδειξαν τη ΧΑ, τους "58" και τώρα, πιο θεαματικά, το "ποτάμι", του "δικού" τους ανθρώπου.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ θέτουν ισχυρότατα εμπόδια εισόδου στην πολιτική νέων πολιτικών κομμάτων, όπως η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ, με το να μη δίνουν έστω και ελάχιστο χρόνο για να ενημερωθούν οι πολίτες για την ύπαρξή της.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ, όμως, να σπάσουμε αυτό το φράγμα, αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αποτελεσματικά άλλες μορφές επικοινωνίας όπως, στόμα με στόμα, τα κοινωνικά δίκτυα, κλπ.
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, όσοι πιστεύετε στις αξίες, την ειλικρίνειά και την δυνατότητά μας να συμβάλουμε στο καλό της πατρίδας μας, ΔΙΑΔΩΣΤΕ την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ, όσο και όπου μπορείτε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!

Δημήτρης Μπουραντάς
πρόεδρος Κοινωνίας Αξιών

Μπουραντάς,Κοινωνία Αξιών,θηβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget