Συνάντηση του Δημάρχου Αλιάρτου με τον Υπουργο Γεωργίας κο Τσαυτάρη Αθανάσιο



Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αλιάρτου πραγματοποίησε σήμερα 19-09-2013 ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κος Τσαυτάρης Αθανάσιος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κο Έξαρχο Βασίλειο.Στην 40λεπτη περίπου παραμονή του στο Δημαρχείο, τέθηκαν επιτακτικά από τον Δήμαρχο Αλιάρτου κο Ντασιώτη Γ, φλέγοντα ζητήματα για τον Δήμο, αρμοδιότητας του ΥΠΑΑΤ.Τα ζητήματα που τέθηκαν αφορούν:

1. Τον οργανισμό Κωπαΐδας, όπου ο Δήμαρχος διατύπωσε την θέση, πως οι Δήμοι της περιοχής πρέπει να έχουν καθοριστικό ρόλο στο νέο καθεστώς που θα διαμορφωθεί, θέση που ο υπουργός άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή, ζητώντας επεξηγήσεις. Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί σύντομα σύσκεψη των αρμοδίων φορέων στο Υπουργείο και να ληφθούν οριστικές αποφάσεις.
2. Το ζήτημα των υποδομών της Κωπαϊδας (γεφύρια, δρόμοι)
3. Το ζήτημα της παραχώρησης των Κήπων στο Δήμο Αλιάρτου, προκειμένου να ενταχθούν σε προγράμματα εκπαιδευτικά, αλλά και να αναπτυχθούν. Ο υπουργός εξέφρασε την καταρχήν θετική του γνώμη, αλλά το ζήτημα θα εξετασθεί διεξοδικά στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης στο γραφείο του Δημάρχου, ο Υπουργός και η αποστολή του απόλαυσε μια σύντομη ξενάγηση από τον Δήμαρχο στους Κήπους και πραγματοποίησε και ολιγόλεπτη επίσκεψη στο Γραφεία του Οργανισμού Κωπαΐδας.
Από την πλευρά του Δήμου στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός από τον Δήμαρχο, ο Αντιδήμαρχος κος Μαλέσης Κων/νος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κος Αραπίτσας Γεώργιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Ζυγογιάννης Αθανάσιος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλιάρτου κα Ψαρά Ευαγγελία.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget