Χτυπά "κόκκινο" η λίμπιντο με το kinky sex.



Αν  η σεξουαλική σας ζωή έχει βαλτώσει , αν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια, αν δεν  αντέχετε να   δικαιολογείστε συνέχεια,  λέγοντας ότι έχετε πονοκέφαλο τολμήστε να αλλάξετε συνήθειες και στάσεις...Η νέα μόδα, η οποία  έχει τρελάνει κόσμο και κοσμάκι  ακούει στο όνομα Kinky σεξ.Ποιο  όμως  είναι το μυστικό  της επιτυχίας του και εκατομμύρια  άνθρωποι σε όλο το κόσμο πίνουν νερό στο όνομα του.Αμερικανοί ερευνητές ανακάλυψαν πως τα ...παιχνίδια του  δεν ανανεώνουν μόνο την  σεξουαλική ζωή αλλά  θωρακίζουν και την ψυχική υγεία. Σύμφωνα με   μελέτη  που δημοσιεύτηκε στην "Journal of Sexual Medicine", όσοι  προτιμούν   τις kinky καταστάσεις στο κρεβάτι είναι λιγότερο νευρωτικοί , έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση,  λιγότερο άγχος  και στρες,  βλέπουν την θετική πλευρά της ζωής και την απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Μια δοκιμή θα σας πείσει. Άλλωστε όταν  είχαν ρωτήσει τον Γούντι Άλεν  αν το σεξ τελικά είναι κάτι βρόμικο, είχε απαντήσει «ναι, αν το κάνεις σωστά».
 Στην μελέτη  ,  η οποία έγινε με μορφή ερωτηματολογίου,  συμμετείχαν   2.000 άνθρωποι. Τα συμπεράσματα που  βγήκαν από τις απαντήσεις τους  ήταν εξαιρετικά και απέδειξαν ότι  πλέον οι άνθρωποι δεν διστάζουν να πειραματισθούν με το καινούργιο. Αισθάνονται περισσότερο απελευθερωμένοι και έτοιμοι για όλα. Η καταπίεση που  βιώνουν στην καθημερινότητα τους  κυρίως λόγω οικονομικών δυσκολιών απελευθερώνεται  στη  συζυγικό κρεβάτι.
 Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Andreas Wismeijer, ο οποίος  μίλησε δημόσια  για αυτό το θέμα αυτό  στο LiveScience, τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας είναι απολύτως λογικά: «Οι άνθρωποι που δεν φοβούνται να πειραματιστούν στο σεξ και δεν φοβούνται να ζήσουν νέες εμπειρίες στο κρεβάτι είναι πιο έξυπνοι, πιο τολμηροί, λιγότερο νευρωτικοί, πιο υγιείς ψυχολογικά και ζουν αυτό που πραγματικά θέλουν χωρίς να υπολογίζουν ότι αυτό δεν είναι και πολύ αποδεκτό από την κοινωνία. Αυτό δείχνει το χαρακτήρα τους. Νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους και δεν κρύβονται. Κάνουν αυτό που θέλουν και το απολαμβάνουν».
 Μάλιστα ο  Wismerijer  υποστηρίζει  ότι όσοι απολαμβάνουν μόνο το λεγόμενο vanilla sex, δεν έχουν καταλάβει τι πραγματικά θέλουν και απλά βολεύονται στα κλασικά και «ακίνδυνα».
                                 
Μικρά  και... αθώα

Το  μενού του  Kinky σεξ  περιλαμβάνει  παιχνίδια τα οποία άλλοτε  είναι αθώα και άλλοτε πιο extreme.
Γιάννη μου το ...μαντήλι σου δέστε  του  μάτια ή  τα χέρια και   αφεθείτε στις αισθήσεις σας.
Εμπνευστεί τε   από την ταινία 9 ½ εβδομάδες  απλώστε στο σώμα σας  σαντιγί ή  σοκολάτα   ξεκινήστε το φαγοπότι.
Παίξτε στριπ πόκερ- ο χαμένος τα κάνει όλα!
Μην νιώθετε  ντροπή για το σώμα σας..Βάλτε μουσική και   χορέψτε ένα αισθησιακό χορό. Κάντε το με τα ρούχα σας, ξεκουμπώνοντας μόνο τα βασικά.


ΠΗΓΗ .iatropedia.gr

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget