Μήνυση ΟΛΜΕ κατά παντός υπευθύνου για τις λίστες διαθεσιμότητας



 Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις λίστες διαθεσιμότητας που δημοσιοποιήθηκαν προτού καν ψηφιστεί ο σχετικός νόμος, κατέθεσε η ΟΛΜΕ. Στο στόχαστρό της βρέθηκαν ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αθ. Κυριαζής και η αναπληρώτρια προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης του υπουργείου κυρία Ευδοκία Καρδαμίτση αλλά και όσοι ευθύνονται για τη δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων 2.500 εκπαιδευτικών. Η ομοσπονδία είχε καταγγείλει αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των «πινάκων της ντροπής» την ενέργεια του υπουργείου να προχωρήσει στην υλοποίηση του νόμου για τις διαθεσιμότητες των εκπαιδευτικών
πριν ακόμη αυτός συζητηθεί και ψηφιστεί στη Βουλή. Στο μεταξύ, η ΟΛΜΕ αποφάσισε για τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, ημέρα που ξεκινάει η διαθεσιμότητα, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και άλλες παρεμβάσεις σε όλες τις περιοχές, ανάλογα με τις δυνατότητες των τοπικών ενώσεων.
 Στην Αθήνα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΟΛΜΕ (Ερμού και Κορνάρου 2, Σύνταγμα).
 Την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 19.00 η ΟΛΜΕ καλεί τις ομοσπονδίες των κλάδων που βρίσκονται σε κινητοποίηση αυτή την περίοδο, αλλά και όλες τις ομοσπονδίες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να συναντηθούν στα γραφεία της για «να οργανωθεί από κοινού ο αγώνας ενάντια στις διαθεσιμότητες - απολύσεις αλλά και συνολικά ενάντια στην πολιτική των κυβέρνησης - τρόικας».

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget