Ο άγνωστος πόλεμος !!



Το χρήμα έχει πολλές επιρροές. Σε μια απ' αυτές μοιάζει στο γκέμι που ελέγχει και καθοδηγεί το βήμα και την ορμή του ζωντανού. Και ποιος κρατά σήμερα τα γκέμια; Μα, αυτός που "κόβει" το χρήμα. Αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε να κρατάνε μυστικό και να προφυλάσσουν με λύσσα αυτό τους το δικαίωμα οι "χρηματοκράτορες".
 Από την άλλη μεριά, γνωρίζει κανείς κανέναν ευκολότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο να ευρίσκεται σε έλεγχο ο κάθε ένας από μας; Το να θέλεις να σπάσεις τα δεσμά σου είναι σαν να θες να πετάξεις το πορτοφόλι σου και να μάθεις να ζεις πια χωρίς αυτό.

 Κι επειδή σε βλέπω, είσαι έτοιμος να το κάνεις για να κερδίσεις τη  λευτεριά σου αμαχητί, οοόχι, μη γελιέσαι. Έχουν φροντίσει να σε φυλακίσουν με τη φορολογία. Γι' αυτό φορολογούν παράλογα σήμερα, ακόμα και τον άνεργο, και μάλιστα πιο σκληρά κι από τον εργαζόμενο "τυχερό". Ναι, μάχονται και εξοντώνουν τον άνεργο με το πιο σύγχρονο τεχνολογικά και αποτελεσματικότερο όπλο, την ανεργία.
 Ο άνεργος δεν τους χρειάζεται, δεν είναι αποδοτικός, μοιάζει με τα πεταμένα φρέσκα φρούτα της χωματερής, που εγγυώνται την κερδοφόρο τιμή των υπολοίπων. Γιατί το φρούτο γι' αυτούς δεν είναι μέσο διατροφής αλλά κερδοφορίας.
 Στον σύγχρονο άγνωστο πόλεμο έχουμε να παλέψουμε με όλα τούτα τα αναπάντεχα και απόκρυφα νέα αποτελεσματικά όπλα.
 Ναι, είναι γόρδιος δεσμός. Δεν ξέρεις από πού ν´ αρχίσεις και πού να τελειώσεις. Κανείς μόνος του δεν ξέρει. Αυτός ο κόμπος μοιάζει να χρειάζεται τη σοφία όλων των ανθρώπων για να λυθεί, ή ακόμα και να κοπεί τελικά.
 Αυτός είναι ο λόγος που χρόνια και χρόνια, με όλα τα μέσα, κατάφεραν να φτιάξουν ένα λαό παρτάκια, εξοστρακίζοντας τους προφήτες του. Αυτός ο λαός δεν πιστεύει στο εμείς. Αν δεν έχει νύχι να ξυστεί...
 Την απάντηση σε τούτο τον πανούργο Άγνωστο Πόλεμο φαίνεται πως δεν την έχω ΕΓΩ! Την έχουμε όμως σίγουρα όλοι ΕΜΕΙΣ.


Ιανός. ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget