Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «AFTODIOIKISI.GR» ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ



Είναι προφανές πώς η εμμονή των διαχειριστών της ιστοσελίδας «aftodioikisi.gr» και οι συνεχείς επιθέσεις στα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και προσωπικά στον Πρόεδρό της Θέμη Μπαλασόπουλο εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα. Η εμπάθεια, οι ύβρεις και η λάσπη που εκτοξεύονται συστηματικά προδίδουν τις προθέσεις των συντακτών ή του συντάκτη. Πόσο μάλλον όταν αναζητούν αφορμές… φανταστικές.

 Δέχθηκε, υποστηρίζει το «aftodioikisi.gr» συντάκτης του επίθεση «χρυσαυγίτικη» με ηθικό αυτουργό τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Μάλλον τα έχει μπερδέψει ο συντάκτης. Του επισημαίνουμε ότι ουδεμία σχέση υπάρχει με το χώρο αυτό και ούτε πρόκειται να υπάρξει. Εκτός και αν ζαλίστηκε από την… επίθεση και δεν ξέρει τη γράφει. Μάλιστα, η «επίθεση» ήταν τόσο βίαιη που κατά τα γραφόμενα του με μία συγνώμη θα είχε λυθεί η παρεξήγηση. Τόσο «φθηνός» είναι ο συντάκτης του «aftodioikisi.gr».
 Αρκετά λοιπόν με τα λόγια της… ΧαΒούζας. Δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο με τα παράσιτα. Αυτό ας συνεχίσει να το πράττει ο κ. Γιώργος Χαρίσης, που κατάπιε αμάσητα τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του «aftodioikisi.gr» για να παίξει το δικό του παιχνιδάκι σε βάρος των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Προέδρου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και της Ομοσπονδίας. Ποτέ δεν κατάφερε να διώξει τις μικροκομματικές και μικροπαραταξιακές του παρωπίδες και εμπάθειες και μόνιμα αναζητεί άλλοθι.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget