Βράβευση της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς από το Σύλλογο Λεβαδέων "Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ"



Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Λεβαδέων έχει και μια ξεχωριστή σημασία. Σύμφωνα με το καταστατικό μας, κάθε χρόνο βραβεύομε μια φυσική ή νομική προσωπικότητα της γενέτειρας, της οποίας προβάλουμε και τιμούμε το παράδειγμα, για όσα πρόσφερε ή ακόμα προσφέρει στον τόπο μας.
Κατά τη φετινή μας γιορτή, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς, για τα τόσα πνευματικά αγαθά που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς. Στα πρόσωπα του Διευθυντού κ.Λ. Διαμαντή και της ψυχής και προϊσταμένης της ψηφιακής τεχνολογίας της Βιβλιοθήκης κ.Αικ. Κεράστα, που έχουν προσκληθεί ως εκπρόσωποι της Βιβλιοθήκης, θα βραβεύσουμε τον ακάματο μόχθο όλων των εργαζομένων διαχρονικά στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς, για το θαυμαστό σημερινό αποτέλεσμα και των επιτευγμάτων των, επιτεύγματα που παρέχονται καθημερινά στους μαθητές, στους σπουδαστές και στους συνεχώς φοιτώντες στις  ατραπούς της πνευματικής δημιουργίας.

Σας προσκαλούμε στην κοπή της Πίτας μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013, στις 18:00-21:30, στο ξενοδοχείο «Αμαλία», απέναντι από την είσοδο του Εθνικού Κήπου. Ελάτε να τιμήσουμε όλοι μαζί τη Βιβλιοθήκη μας και τους ανθρώπους της, ως ελάχιστο καθήκον αναγνώρισης.
 



Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget