Σάλος από το ειρωνικό για τους φτωχούς σχόλιο ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας



Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το ειρωνικό σχόλιο για τους οικονομικά αδύναμους της ελληνικής καταγωγής παρουσιάστριας του καναλιού Fox, Αντρέα Τάνταρος, η οποία αφενός αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη, αφετέρου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους επικριτές της.

Η Αντρέα Τάνταρος, που γεννήθηκε στην πολιτεία της Πενσιλβάνια από έλληνες γονείς που διατηρούσαν εστιατόριο στην περιοχή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «The Five», σύμφωνα με το tovima.gr, όταν ρωτήθηκε για το αν θα μπορούσε να επιβιώσει με κουπόνια τροφίμων αξίας 133 δολαρίων για απόρους έδωσε την εξής ειρωνική απάντηση: «Ναι, θα έπρεπε να το δοκιμάσω ! Ξέρετε τι υπέροχη θα έδειχνα αν έχανα μερικά κιλά; Η κάμερα προσθέτει τουλάχιστον 10 κιλά, αυτό είναι σίγουρο»

Η 33χρονη δημοσιογράφος και πολιτική αναλύτρια αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη για το σχόλιό της, ενώ ταυτόχρονα εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους επικριτές της μέσω Twitter: «Όσοι θίχτηκαν, απλά δεν έχουν χιούμορ». «Είναι απίστευτο το πόσο λίγη αίσθηση του χιούμορ διαθέτουν οι αριστεροί και οι φιλελεύθεροι».



Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget