Eύκολο απόγευμα για τον ΑΟ ΘΗΒΑ που συνέτριψε το ΙΟΛΑΟ με 5-0



Ένα εύκολο απόγευμα για τον ΑΟ ΘΗΒΑ που συνέτριψε το ΙΟΛΑΟ με 5-0 στο δημοτικό στάδιο Θήβας. Για το ματς δεν θα πω πολλά διότι δεν χρήζει κριτικής η Θήβα προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Παπαϊωάννου και με ένα κάρο ευκαιρίες να χάνονται στο πρώτο ημίχρονο φτάνουμε στο 43ο λεπτό ο Ανυφαντής κάνει το 0-2 με ωραίο σουτ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο που άρχισε και το πρώτο μα τον Ανυφαντή να κάνει το 0-3 στο 50ο λεπτό και το 0-4 πάλι ο ίδιος στο 67ο λεπτό και το 0-5 το έκανε ο Χρήστου στο 70ο λεπτό. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Δημήτρη Μπούτσικου κατέβασε τις μηχανές αν και έχασε κανα δυο ευκαιρίες ακόμα με τον Τρικαλίτη ένα σουτ ωραίο έξω από την μεγάλη περιοχή πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και μια με τον Δρίτσα που απέκρουσε το σουτ του ο Φαλαγγίτης.
 Κορυφαίος του ματς ο Γιάννης Χρήστου.
Ο Γιάννης είναι ο ποιο βελτιωμένος παίχτης του ΑΟ ΘΗΒΑ ένα παιδί χαμηλών τόνων που με την δουλεία του μέσα από τις προπονήσεις κατάφερε να είναι ένας παίχτης ηγέτης αφού είναι μια πλευρά μόνος του. Ο Γιάννης όταν πρωτοήρθε στην ομάδα δεν γέμιζε το μάτι αλλά έπαιρνε κάποια λεπτά συμμετοχής στην Δ εθνική όταν η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό. Σιγά σιγά με δουλειά και επιμονή άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του αφού είχε ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια του. Φέτος κάνει μέχρι στιγμής τα παιχνίδια της ζωής του αφού κάνει σμπαράλια κάθε αμυντική λειτουργία του αντιπάλου αφού δεν τον προλαβαίνουν οι αντίπαλοι αμυντικοί. Σίγουρα αν συνεχίσει έτσι θα πάει ψηλότερα και εμείς του ευχόμαστε να έχει υγεία και να συνεχίσει έτσι.
 Τώρα οι καλύτεροι του της Θήβας Χρήστου, Ανυφαντής, Γκαράνης, Παπαϊωάννου Τσέλλος για τον Ιόλαο Ροπόλης, Κουκούλης, Χατζηδιάκος, Σάλτας. Χωρίς προβλήματα οι διαιτησία των Κεφαλά, Θεοχάρη και Κακοσαίου.
 ΙΟΛΑΟΣ ΘΗΒΑΣ: ΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ, ΣΑΛΤΑΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ(80ο ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ), ΛΟΥΚΑΣ, ΒΟΥΓΑΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ, HOXHAJ, ΖΟΓΚΑΣ(68ο ΣΚΟΥΡΤΑΝΙΩΤΗΣ), ΡΟΠΟΛΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ(60ο ΚΕΛΕΚΙΔΗΣ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΝΙΚΑΣ Α.
 ΑΟ ΘΗΒΑ: ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ, ΡΟΥΠΑΚΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΓΚΑΡΑΝΗΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΤΣΕΛΛΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ(68ο ΔΡΙΤΣΑΣ), ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ(80ο ΓΙΟΥΒΑΝΑΚΗΣ), ΜΙΧΑΛΑΣ(76ο ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ) . ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ Δ.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget