Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς - Δήλωση προς το Περιφερειακό Συμβούλιο



Έχουμε πολλές φορές σχολιάσει την δυσαναλογία που υπάρχει ανάμεσα στην θεματολογία του Περιφερειακού Συμβουλίου και τις γενικότερες πολιτικές συνθήκες.
Ανάμεσα στα θέματα που βάζετε εδώ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός.
Ανάμεσα στις αυταπάτες και το κλίμα ευφορίας που συστηματικά καλλιεργείτε στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στην φτώχεια και την ανέχεια των εργαζομένων. Την ανασφάλεια τους μπροστά στο αύριο και στις πολιτικές που εξελίσσονται προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων και της πλουτοκρατίας.

Με αυτόν τον τρόπο και με εξαιρετική συνέπεια επιβεβαιώνετε το περιεχόμενο και τον ρόλο του Περιφερειακού Συμβουλίου που υπάρχει και δρα μακριά από τον λαό και σε απόσταση από τις ανάγκες του.
Επιβεβαιώνετε την εκτίμηση μας για τον αντιδραστικό χαρακτήρα του Καλλικράτη και την μορφή της περιφερειακής και τοπικής διοίκησης που διαμορφώνει, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε.

 Με εξαιρετική συνέπεια , παρ' ότι αυτοπροβάλεσθε σαν ανεξάρτητοι ή  πολιτικά αντικειμενικοί, στηρίζετε και υλοποιείται την πολιτική γραμμή των κομμάτων από τα οποία προέρχεστε.
Εξυπηρετείτε τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης. Των μονοπωλίων και της ολιγαρχίας του πλούτου.

Από τα ίδια τα πράγματα έχετε ευθύνη για τον αποπροσανατολισμό του λαού   και για την καλλιέργεια αυταπατών του.

Σας ζητάμε να πάρετε υπόψη σας αυτήν δυσαρμονία στην ημερήσια διάταξη και την πραγματικότητα. Να δεχτείτε να μιλήσουμε πριν από αυτή για την κατάσταση που επικρατεί στους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες και τους συνταξιούχους της περιοχής. Για τα προβλήματα της νεολαίας και των γυναικών της λαϊκής οικογένειας. Των ανέργων, που κάθε μέρα αυξάνουν.

Δεν ζητάμε να βγει κάποιο ψήφισμα – άλλοθι στην πολιτική σας πρακτική.
Δεν ζητάμε κουβέντα για την κουβέντα.
Δεν επιδιώκουμε την φιλανθρωπία και κάποιες κινήσεις για το φαίνεσθαι, για τα Μ.Μ.Ε και την προβολή της ευαισθησίας κάποιων παραγόντων.

Μιλάμε για δικαιώματα που υπάρχουν και για την υποχρέωση της πολιτείας να τα ικανοποιήσει.

Επιδιώκουμε την ανάδειξη κάποιων αναγκαίων άμεσων μέτρων που θα ανακουφίσουν την λαϊκή οικογένεια. Επιδιώκουμε αυτά τα μέτρα να γίνουν αντικείμενο συντονισμένης διεκδίκησης του λαού για όσα δικαιούται και του ανήκουν.
 
Το ερώτημα που τίθεται, με αυτή μας την δήλωση στο Περιφερειακό Συμβούλιο και φυσικά στον κ. Περιφερειάρχη αν και πότε θα συζητήσουμε για μέτρα ανακούφισης του λαού σε αυτές τις πραγματικά δύσκολες συνθήκες που ζει.

                      ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

                                        Χρονάς Τάσος.
                                        Γκικόπουλος Γιώργος.
                                        Ντούρου Σοφία (Ιωάννα)

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget