Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων-Τετάρτη 3/10/2012



Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 25739/28-9-2012 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων, η θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 3 του μηνός ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00 , σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης, για ενημέρωσή σας :

1) Λήψη απόφασης για τρόπο εκτέλεσης και έγκριση μελέτης του έργου με τίτλο : «Βελτίωση κτιρίου παλαιού Δημαρχείου Βαγίων και μετατροπή του σε χώρο άσκησης πολιτιστικών δραστηριοτήτων».

2) Υποβολή πρότασης συγχρηματοδότησης της πράξης με τίτλο : «Βελτίωση κτιρίου παλαιού Δημαρχείου Βαγίων και μετατροπή του σε χώρο άσκησης πολιτιστικών δραστηριοτήτων», στο πλαίσιο του ?ξονα 4 «Προσέγγιση LEADER» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ) του Μέτρου 41 του Τοπικού Προγράμματος Leader Βοιωτίας.

 3) Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης της μελέτης του έργου : «Βελτίωση κτιρίου παλαιού Νοσοκομείου για δημιουργία κέντρου τουριστικής πληροφόρησης και ψηφιακής προβολής για την πολιτιστική κληρονομιά της Θήβας.

4) Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας των Δημοτικών Κοιμητηρίων του Δήμου Θηβαίων.

5) Έγκριση 1ου και Τελικού Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου : «Βελτίωση – Αναβάθμιση του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Θήβας».

6) Λήψη απόφασης για την παραλαβή της μελέτης αποτύπωση εκτάσεων προκειμένου να συνταχθούν πράξεις αναλογισμού στις οδούς Πλαταιών και Λαμπράκη.

7) Λήψη απόφασης για τη μεταφορά μη πόσιμου ύδατος εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Θηβαίων.

8) Ορισμός Επιτροπής Εκτίμησης προσκυρωτέου Ακινήτου σε ιδιοκτησία Γ.Χριστοδουλή.

9) Εξέταση αιτήματος της εταιρείας «ΒΑΜΒΑΞ ΑΒΕΕ» η οποία ζητά μείωση των τελών καθαριότητας και φωτισμού λόγω εποχιακής λειτουργίας.

10) Χρησιμοποίηση ποσού έως 12% από τη ΣΑΤΑ για κάλυψη λειτουργικών αναγκών.

11) Επιχορήγηση ποσού 6.000€ από υπόλοιπο ΣΑΤΑ 2011 στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Δ.Θηβαίων για κάλυψη δαπανών συντήρησης σχολικών κτιρίων.

12) Αποδοχή πίστωσης ποσού 73.081,28€ από το ΥΠ.ΕΣ. για λειτουργικές δαπάνες σχολείων και κατανομή αυτού.

13) Αποδοχή πίστωσης ποσού 16.510,50€ από ΥΠ.ΕΣ. που αφορά πρόστιμα ΚΟΚ για το χρονικό διάστημα από 3/7/2012 έως 3/9/2012.

14) Εξέταση αίτησης καταναλωτή για διαγραφή οφειλών από Τέλη Ύδρευσης.

15) Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών Αγορών στον κ. Χρήστο Καλαντζή του Ιωάννη κατοίκου Καπαρελλίου Θηβών.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 ΑΘ.ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget