Νυχτερινές περιπολίες από αγρότες για την προστασία της εκμετάλλευσής τους


Σε νυχτερινές περιπολίες στα χωράφια προχωρούν οι αγρότες για να προστατεύσουν τη σοδειά τους. Τα κρούσματα κλοπών προιόντων από τα χωράφια πληθαίνουν και οι αγρότες αναλαμβάνουν δράση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής εκτός από τα κηπευτικά το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαφανίζονται και αγροτικά εργαλεία και μηχανήματα. Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αναφερθεί κλοπές των μηχανημάτων που απαιτούνται για γεωτρήσεις αλλά και εξαρτημάτων από φωτοβολταϊκά σε χωράφια.

Όπως κατήγγειλε ο αγρότης Κώστας Κούστικος από την Παναγίτσα, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες του έκλεψαν από το ... χωράφι του ένα ηλεκτρομοτέρ ποτίσματος αξίας 1.700 ευρώ, καθώς και κανονάκια ποτίσματος αξίας 1000 ευρώ.

  Όπως είπε ο κ. Κούτσικος, δεν είναι το μοναδικό θύμα κλοπών, αφού και άλλοι συνάδελφοί του από την Φαρκαδόνα, τον Κλοκωτό, το Γριζάνο και άλλα χωριά της περιοχής τον τελευταίο καιρό ανακάλυψαν ότι τους έλειπαν διάφορα αντικείμενα, όπως μπεκ, κανονάκια,λάστιχα ακόμα και σωλήνες ποτίσματος.
  
Να σημειωθεί ότι ανάλογα κρούσματα κλοπών έχουν παρατηρηθεί και σε άλλα χωριά του νομού Τρικάλων, όπως Διαλεκτό, Μ. Κεφαλόβρυσο και αλλού.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget