Κέλερ: “Δεν είχα ποτέ twitter!”


Τελικά κάποιοι έχουν βαλθεί να μας εκθέσουν. Η κατάσταση εκτραχύνεται συνεχώς λόγω της πασίγνωστης πια ελληνικής υπεροχής και  ηλιθιότητας ανωτερότητας.

Το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ωρών στους Ολυμπιακούς, η Γερμανίδα Κέλερ που στοχοποιήθηκε από ηλίθιους έλληνες για μια δήθεν δήλωση στο twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν έλληνας δημοσιογράφος, μιμούμενος τη Βούλα Παπαχρήστου, μετέφερε μία φανταστική είδηση, αντιγράφοντας μάλιστα και την ανορθογραφία της 23χρονης άλτριας: «Το ολυμπιακό χωριό γέμισε ξυπόλυτους  Έλληνες. Μόλις τους βλέπουμε, κάνουμε τους μ…ς, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά», δήλωσε υποτίθεται  η σημαιοφόρος της Γερμανίας Νατάσα Κέλερ, που λίγο αργότερα υπό το θόρυβο που προκλήθηκε στα social media ξεκαθάρισε: «Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, δεν έχω ανάμηξει με την πολιτική».


Αυτό ήταν… Η ελληνική κοινωνία εξανέστη και πρώτοι έσυραν το χορό κάποιοι έλληνες δημοσιογράφοι, που χωρίς να έχουν δει καν το «επίμαχο» ποστάρισμα της Κέλερ, έσπευσαν να ζητήσουν την αποβολή της από τη διοργάνωση, κάνοντας λόγο για διασυρμό της Ελλάδας από τους Γερμανούς. Παράλληλα, έλληνες χρήστες του facebook δημιούργησαν μέσα σε λίγη ώρα σελίδα με τίτλο «Θέλουμε την αποβολή της ρατσίστριας Νατάσα Κέλερ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες». Σύντομα, η σελίδα μέτρησε 800 μέλη.

Προφανώς την πάτησε Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» και στην εικόνα φαινεται πως οι λόγοι είναι βιολογικοί.
Ανάμεσα σε αυτούς που «τσίμπησαν» ήταν και η «Χρυσή Αυγή», που εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι «οι αποχαυνωμένοι και άβουλοι πολίτες της Γερμανίας, με τρανταχτό παράδειγμα την αθλήτρια Κέλερ, να πάψουν να πιστεύουν τις ανοησίες του ‘Focus’ και του ‘Spiegel’. Οι έλληνες αθλητές θα αντιμετωπίσουν με παγερή αδιαφορία τις προκλήσεις αυτές και θα αποδείξουν στο στίβο την ελληνική υπεροχή και ανωτερότητα.

Καλούμε την Ολυμπιακή Επιτροπή να αποβάλει πάραυτα την εν λόγω αθλήτρια για ρατσιστικό σχόλιο». Βέβαια, όταν αποσαφηνίστηκε ότι η Κέλερ ουδέποτε προέβη σε τέτοιο σχόλιο, η ανακοίνωση της «Χρυσής Αυγής» αποσύρθηκε από την ιστοσελίδα της οργάνωσης.
Την ίδια ώρα, οι Γερμανοί και δη η ίδια η Κέλερ δεν πίστευαν στα μάτια και τα αυτιά τους. Αφού η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή έλεγξε ότι όντως η αθλήτρια δεν είχε προβεί σε τέτοιο σχόλιο, ανέθεσε στον επικεφαλής της γερμανικής ομάδας Μίχαελ Φέσπερ να δηλώσει: «Είναι εξοργιστικό ότι άγνωστοι αμαυρώνουν τις γερμανοελληνικές σχέσεις. Όποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν την ενέργεια, θα έπρεπε να ντρέπεται. Είναι μια θλιβερή πράξη η οποία δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμό». Μάλιστα, οι Γερμανοί ενημέρωσαν την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ότι θα πραγματοποιήσουν επίσημη επίσκεψη στο «στρατηγείο» της ΕΟΕ.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget