ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ του ΒΟΥΛΕΥΤΗ του ΚΚΕ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ στην ΕΥΒΟΙΑ.


Ο απολογισμός της δράσης του ΚΚΕ και του κομμουνιστή βουλευτή στην Εύβοια είναι πολύ πλούσιος , αναγνωρίζεται από πλατιές λαϊκές δυνάμεις.
Το ΚΚΕ με πολύμορφη πάλη  ,με παρεμβάσεις στα εργοστάσια, στις επιχειρήσεις, στη βουλή , διεκδίκησε λύσεις στα προβλήματα των εργαζομένων σε δεκάδες εργοστάσια  , δεκάδες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων  :
ΒΕΤ, Ηλεκτρομηχανική Κύμης , Σέλμαν , Νεοσέτ, Τέμπο, Λάρκο  , Ιντερκέμ,  Αγέτ Ηρακλής ,  Κελαιδίτης  κ.α.
Απαίτησε πλήρη –σταθερή εργασία , μονιμοποίηση των συμβασιούχων , ουσιαστικά μέτρα για την Υγιεινή και Ασφάλεια της εργασίας , κατά των εργοδοτικών εγκλημάτων στους χώρους δουλειάς.  
Το ΚΚΕ διεκδίκησε λύσεις στα προβλήματα της Υγείας και της Πρόνοιας .
Έκανε σημαντικές παρεμβάσεις για το Νοσοκομείο της Χαλκίδας , της Κύμης , της Καρύστου , τα Κέντρα Υγείας Ιστιαίας , Μαντουδίου, Ψαχνών,  για το  ΙΚΑ , επιμένοντας συνολικά για προσλήψεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, για τεχνολογικό  εξοπλισμό, χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, Απαίτησε δωρεάν υπηρεσίες Υγείας για το λαό , λύσεις στα προβλήματα των εργαζομένων στις μονάδες Υγείας.
 
Έκανε σημαντικές παρεμβάσεις για τα προβλήματα στις δομές ψυχικής Υγείας,  στο θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων στην Αυλίδα , για τα προβλήματα των εργαζομένων στο πρόγραμμα  «Βοήθεια στο σπίτι».
Το ΚΚΕ διεκδίκησε λύσεις για τα προβλήματα των σχολείων, των νηπιαγωγείων , του ΤΕΙ ,των εκπαιδευτικών.
Το κόμμα μας και η κοινοβουλευτική του ομάδα έκαναν σημαντικές παρεμβάσεις για τα προβλήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς , των κτηνοτρόφων στην Βορειοκεντρική ,στη Νότια Εύβοια και στη Σκύρο.
Για τους ελαιοπαραγωγούς , τους ρητινεργάτες.
Το ΚΚΕ διεκδίκησε λύσεις στα προβλήματα  του περιβάλλοντος , συγκρούστηκε με τα μεγάλα συμφέροντα και την αντιλαϊκή πολιτική, έκανε παρεμβάσεις κατά της μόλυνσης του νερού στην ευρύτερη περιοχή.
Το ΚΚΕ έκανε παρεμβάσεις για τα προβλήματα της ύδρευσης,   των ΧΥΤΑ , των μονάδων Βιολογικού καθαρισμού.    
Απαίτησε ουσιαστικά μέτρα δασοπροστασίας και πυρόσβεσης,  διεκδίκησε την μονιμοποίηση των εκτάκτων δασοπυροσβεστών.
Διεκδίκησε τα δικαιώματα των πυροπλήκτων και πλημμυροπαθών.
Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις για το οδικό δίκτυο του νομού , για το δρόμο Χαλκίδα –Αιδηψός–Ιστιαία . Για το δρόμο Χαλκίδα- Αλιβέρι- Κύμη. Για το δρόμο Αλιβέρι – Κάρυστος αλλά και τους αγροτικούς δρόμους σε όλη την Εύβοια.
Καλούμε τις λαϊκές δυνάμεις να αξιολογήσουν τη θετική δράση του ΚΚΕ και του Βουλευτή του και να δώσουν μεγάλη δύναμη στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας.
Καλούμε  τους εργαζόμενους ,τους νέους και τις νέες να πέσουν στην παγίδα της αποχής, του λευκού η του άκυρου, να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους στην αντιλαϊκή πολιτική  με τη συμμετοχή στην εκλογική μάχη και τη στήριξη του ΚΚΕ , ακόμα και αν δεν συμφωνούν με το σύνολο των θέσεων του κόμματος μας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget