ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!


Ο αείμνηστος Γιάννης Τσαρούχης είχε πει το αξέχαστο 'ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!' Αυτά μου ήρθαν στο μυαλό καθώς άκουγα χθες τον μοναδικό υποψήφιο για την ηγεσία του ΠαΣοΚ και το σύνθημα του, ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ... Θα μου πείτε κάθε τέλος οδηγεί σε μια νέα αρχή. Μέχρι εδώ όλα καλά, άλλα ένα νέο ξεκίνημα συνήθως συλλαμβάνεται και εκτελείται από άφθαρτα πρόσωπα που δεν απέτυχαν και δεν διατέλεσαν επί σωρεία ετών υψηλόβαθμα στελέχη ενός υπό κατεδάφιση κόμματος!

Παρόλα αυτά και με την κάλυψη ΜΜΕ και διαπλεκόμενων συμφερόντων, που μοναδικό στόχο έχουν να εξασφαλίσουν την λήθη αναφορικά με το βίο και την πολιτεία των ημετέρων, ο κύριος Βενιζέλος είχε το θράσος να κάνει λόγο για μια νέα αρχή. Με μια επαναλαμβανομένη συγγνώμη φερελπισθεί ότι θα απαλύνει τόσες και τόσες μνήμες αλλά και τεράστιες ευθύνες του παρελθόντος.
Μόλις πρόσφατα δεν ήταν ο κύριος Βενιζέλος, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου που ενέπλεξε τη χώρα στο Μνημόνιο; Πολύ πιο πρόσφατα δεν μάθαμε δια στόματος Προβόπουλου ότι το Μνημόνιο θα μπορούσε να πάρει άλλη μορφή αν το κόμμα που μας κυβερνούσε τα τελευταία δυο και πλέον χρόνια είχε επιλέξει να φερθεί επιτέλους πατριωτικά και όχι μικροπολιτικά την κρίσιμη εκείνη ώρα που η Πατρίδα κινδύνευε; Ο κύριος Βενιζέλος δεν διετελέσε επί σειρά ετών κορυφαίος υπουργός σε διαδοχικές κυβερνήσεις του ΠαΣοΚ αφήνοντας πίσω του ένα έργο κάθε άλλο πάρα άξιο λόγου; Αυτά καλούνται οι πολίτες να ξεχάσουν και να υποκύψουν για άλλη μια φορά στο ξεχωριστό χάρισμα του Ευάγγελου Βενιζέλου που είναι η 'χειμαρρώδης λεκτική ευρηματικότητα του'. Με αυτήν επιχειρεί να σβήσει το παρελθόν για να μην δώσει λόγο σε κανέναν... Όπως και ο νυν πρωθυπουργός που σαν κεντρικός τραπεζίτης της εποχής του Χρηματιστήριου και διαχειριστής στοιχείων και δεδομένων μιας πρόχειρης και ελαφρώς δόλιας εισδοχής μας στην ΕΕ, αλλά και πρόσφατος αρνητής, με άρθρο του σε έγκυρη εφημερίδα, του κουρέματος και του PSI, ήρθε στη συνέχεια σαν αγνό και 'απολιτικό' πρόσωπο να εκτελέσει για άλλη μια φορά επιθυμίες και επιταγές του κόμματος και των φορέων της παραπλάνησης, της λήθης και της αλαζονείας!

Ποιος να τους πιστέψει πια; Πως τολμούν να μιλούν για μετεκλογική συγκυβέρνηση; Κύριε Βενιζέλο ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ....ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget