Ντόρα Μπακογιάννη η «εκατομμυριούχος» βουλευτής!


Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι τελικά η βουλευτής η οποία μέσω του συζύγου της, Ισίδωρου Κούβελου, έβγαλε στο εξωτερικό 1 εκατομμύριο ευρώ τον Μάρτιο του 2011. Η κ. Μπακογιάννη δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Αργύρη, ο οποίος την ενημέρωσε ότι ο σύζυγός της έβγαλε στο εξωτερικό το ποσό του 1 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, η συγκεκριμένη ιστορία είναι ένα «φιάσκο», καθώς ο σύζυγός της ρευστοποίησε μετοχές που είχε στις ΗΠΑ, έφερε το ποσό στην Ελλάδα και στη συνέχεια το έβγαλε στο εξωτερικό ως ναυτιλιακό συνάλλαγμα για να αγοράσει πλοίο.
«Είναι μία απίστευτη φαρσοκωμωδία, την οποία πίστεψα και ζητούσα επί πέντε ημέρες να βγει το όνομα του βουλευτή», τόνισε η κ. Μπακογιάννη, προσθέτοντας ότι η «φυγάδευση» του ποσού μεταβλήθηκε σε επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου της, που είναι καταγεγραμμένη από την πρώτη στιγμή στο πόθεν έσχες.

Επίσης, η κ. Μπακογιάννη άφησε αιχμές, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι έχουν σκοπό να κρύψουν αυτούς που έβγαλαν τα λεφτά τους στην Ελβετία.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget