Αναζητούνται δύο άγνωστοι δράστες για απόπειρα ληστείας σε υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας στην Ερέτρια


Αναζητούνται δύο (2) τουλάχιστον άγνωστοι δράστες για απόπειρα ληστείας σε υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας στην Ερέτρια Ευβοίας.
 Ο ένας από τους δράστες προσποιήθηκε τον αστυνομικό, προκειμένου να εισέλθει εντός του υποκαταστήματος.
 Η άμεση επέμβαση περιπολικού οχήματος απέτρεψε τα σχέδια των επίδοξων ληστών, που τράπηκαν σε φυγή.
  Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) τουλάχιστον αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (28-02-2012) το πρωί, αποπειράθηκαν με την απειλή όπλων να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό, από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ερέτρια Ευβοίας.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί και περί ώρα 08:00΄, ο ένας από τους δράστες, προσποιούμενος τον αστυνομικό, φορώντας σκούρα ρούχα και αδιάβροχο μπουφάν επιχειρησιακής στολής της Ελληνικής Αστυνομίας με την ένδειξη « POLICE », κατάφερε να πείσει τον Διευθυντή της τράπεζας, με το πρόσχημα επίδοσης δικογράφου, να του ανοίξει την είσοδο του υποκαταστήματος.

Στη συνέχεια ο ανωτέρω δράστης μαζί με συνεργό του, εισήλθαν εντός της τράπεζας και κρατώντας, ο πρώτος πιστόλι και ο δεύτερος πυροβόλο όπλο τύπου « kalashnikov », ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και απαίτησαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο και το μηχάνημα ανάληψης χρημάτων.

Η ενεργοποίηση του μηχανισμού χρονοκαθυστέρησης και η προσέγγιση της τράπεζας από περιπολικό όχημα του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, που περιπολούσε στην περιοχή για την φύλαξη οικονομικών στόχων, απέτρεψε τα σχέδια των ληστών, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή χωρίς να αφαιρέσουν χρήματα, επιβιβαζόμενοι σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού άνευ πινακίδων κυκλοφορίας.

Ακολούθησε καταδίωξη της μοτοσικλέτας από το περιπολικό, όμως οι δύο δράστες ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και κατάφεραν να διαφύγουν.

Συνεχίζονται οι αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget