Εθελοντές «χτυπούν» την κρίση και τα καρτέλ !!


Καταργούν τους μεσάζοντες, μεγάλο παζάρι με πολύ φθηνά προϊόντα κάθε Κυριακή στον Νέο Κόσμο
 
Αφού οι αρμόδιοι του κράτους είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τα καρτέλ και τους μεσάζοντες, που τόσα χρόνια θησαυρίζουν στις πλάτες των παραγωγών και των πολιτών, οι παραγωγοί και οι καταναλωτές παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους.
 
Μετά το πολύ επιτυχημένο εγχείρημα στην Πιερία, όπου μέσω ίντερνετ πωλήθηκαν από τους παραγωγούς, άμεσα στους καταναλωτές, δεκάδες τόνοι πατάτας σε πολύ φθηνές τιμές, ο κόσμος παίρνει στα χέρια του την κατάσταση και στην Αθήνα.

 
Έτσι, και στον Νέο Κόσμο εθελοντές καταργούν τους μεσάζοντες, που ανεβάζουν τις τιμές ακόμη και των αγαθών πρώτης ανάγκης στα ύψη και κάθε Κυριακή θα πωλούν διάφορα προϊόντα, σε τιμές πολύ κοντά σε εκείνες του παραγωγού.
 
Το blog www.neoskosmos-athens.blogspot.com, από καιρό υιοθετεί και πρωταγωνιστεί σε εκστρατείες πάταξης της ακρίβειας.
 
Το blog το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει υιοθετήσει το σύνθημα «Χτυπάμε την κρίση», οι διαχειριστές του οποίου προσπαθούν να πείσουν τους επιχειρηματίες της περιοχής να κάνουν εκπτώσεις και προσφορές ανάμεσα σε άλλα και την εκστρατεία αλληλεγγύης «Το πιάτο της αγάπης».
 
Οι παραγγελίες θα δίνονται ηλεκτρονικά και κατά τη συνάντηση της Κυριακής οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν τις προμήθειές του απευθείας από τους παραγωγούς σε συσκευασίες των 5 κιλών.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget