Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29-2-2012‏ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ


ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 – 11.00 π.μ. μέχρι 3.00 μ.μ.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ

Ο αγώνας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά των εκβιαστών, αντεργατικών και αντικοινωνικών απαιτήσεων της τρόικας συνεχίζεται.

Η ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 έχει χαρακτηρισθεί ως Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης όλων των Δημαρχείων (από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι), προκειμένου ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, να εκφράσουν την αγανάκτηση και την αντίδραση τους στις πολιτικές που δίνουν τη χαριστική βολή στο εισόδημά μας, στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, την οικονομική κατάρρευση των Δήμων, τις ιδιωτικοποιήσεις βασικών υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και τις Επιχειρήσεις αυτών.
Ο συνεχής και καθημερινός αγώνας για την ανατροπή της πολιτικής και των αποφάσεων της συγκυβέρνησης και της τρόικα είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων. Η μάχη είναι καθημερινή και επίπονη, θα συνεχίζεται και θα κλιμακώνεται μέχρι την οριστική δικαίωση.

Γι’ αυτό συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στις καταλήψεις των Δημαρχείων από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι, ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ενάντια στη νέα δανειακή σύμβαση και τα βάρβαρα μέτρα του νέου μνημονίου, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην φτωχοποίηση των εργαζομένων και της κοινωνίας, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ενάντια στις πολιτικές λιτότητας, της ανεργίας και της κατάργησης του Κοινωνικού κράτους.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ τη δική μας ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ της Βάρβαρης πολιτικής τους.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        Ο Πρόεδρος                                                        Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                                  Γιάννης Τσούνης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget