Αναζητούνται δύο (2) άγνωστοι δράστες για ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θήβα


Αναζητούνται για να συλληφθούν, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, δυο (2) άγνωστοι δράστες, για ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων,  (23-12-2011) το βράδυ, στη Θήβα Βοιωτίας.
Ειδικότερα χθες και περί ώρα 23:10΄, οι δύο (2) δράστες επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, μικρού κυβισμού, άνευ πινακίδας κυκλοφορίας και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας κουκούλες τύπου FULL - FACE , εισήλθαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων, το οποίο διανυκτέρευε, ιδιοκτησίας 66χρονου ημεδαπού.
Στη συνέχεια με την απειλή όπλων (πιστόλια), που κρατούσαν και οι δύο δράστες στα χέρια τους, αλλά και ενός πτυσσόμενου μεταλλικού γκλοπ, ακινητοποίησαν τον 66χρονο ιδιοκτήτη και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.500,00) περίπου ευρώ. Ακολούθως οι δράστες επιβιβάστηκαν στη δίκυκλη μοτοσικλέτα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και μετά από επιστάμενες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, βρέθηκε σήμερα και περί ώρα 01:30΄ εγκαταλειμμένη η μοτοσικλέτα των δραστών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για την ανωτέρω μοτοσικλέτα είχε δηλωθεί κλοπή την 19-12-2011, από 46χρονη ημεδαπή στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget