ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ( μέλος της ΟΓΕ)


«Ατομική λύση δεν υπάρχει . Σύνθημά μας είναι "ένας για όλους- όλοι για ένα"»



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Απευθυνόμαστε στις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας, τις δικές μας γυναίκες. Τις εργάτριες, τις υπαλλήλους, τις αυτοαπασχολούμενες, τις αγρότισσες, τις συνταξιούχες, τις απολυμένες, τις άνεργες, τις νέες γυναίκες.
Καθημερινά κυβέρνηση, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. φροντίζουν να μας "μαυρίζουν" τη ζωή. Περικοπές μισθών και συντάξεων, ακρίβεια, ανεργία απολύσεις και ολοένα νέοι φόροι. Τώρα μας καλούν να πληρώσουμε την εισφορά που πολύ προκλητικά ονομάζουν "αλληλεγγύη" προς τους ανέργους.- Αλήθεια, δεν ομολόγησαν ποτέ την ευθύνη τους, που η ανεργία καλπάζει!- Να πληρώσουμε πρόσθετο φόρο απο τη μείωση του αφορολόγητου απο τα 12000 ευρώ στα 5000 ευρώ και μάλιστα αναδρομικά απο 1/1/2011. Να πληρώσουμε και νέο φόρο στα ακίνητα.


Ο κόμπος έφτασε στο χτένι! Τα αντιλαϊκά μέτρα δεν έχουν τέλος. Για να σωθούν τα κέρδη των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των δανειστών δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο. Δεν υπάρχουν πια περιθώρια για άλλες αυταπάτες και ψευδαισθήσεις.

Τώρα είναι η ώρα που καθεμιά μας με το χέρι στην καρδιά και το βλέμμα στα μάτια του παιδιού να απαντήσει στο δίλλημα: Να υποκύψω στην επίθεση ή να ορθώσω το ανάστημά μου και να αντισταθώ;

Εμείς πιστεύουμε οτι η επιλογή του αγώνα είναι απαραίτητη, γιατί δεν θέλουμε να γυρίσουμε στον Μεσαίωνα, γιατί θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας στην κοινωνία όπου η πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας θα είναι στην υπηρεσία του λαού και θα κάνει τη ζωή μας καλύτερη.

Με σύνθημα "Δεν έχουμε να πληρώσουμε-Δεν θέλουμε να πληρώσουμε" σας καλούμε την Δευτέρα 26 του Σεπτέμβρη στις 7μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού ΚέντρουΛιβαδειάς για να συζητήσουμε την οργανωμένη αντίθεση και αντίστασή μας στα χαράτσια, στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία.

-Να φέρουμε και να καταθέσουμε στα γραφεία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς και των Συνταξιούχων , στον πρώτο όροφο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς ,(10-12 το πρωί και 7-9 το απόγευμα) τα εντάλματα πληρωμής που έρχονται απο την Εφορία και μαζικά και συλλογικά να τα επιστρέψουμε, απαιτώντας την κατάργησή τους.

-Να συμμετέχουμε μαζικά στην συγκέντρωση στην ΕΦΟΡΙΑ Λιβαδειάς για την επιστροφή των χαρατσιών , την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 του Σεπτέμβρη, στις 10 το πρωί.

Τώρα είναι η ώρα να οργανώσουμε τον αγώνα μας. Με συνελεύσεις των σωματείων, με συνελεύσεις στους τόπους δουλειάς, στα γραφεία, στις υπηρεσίες, στα σχολεία, στο Νοσοκομείο, στη γειτονιά, να ενταχθούμε στον οργανωμένο αγώνα. Να αρνηθούμε συλλογικά και οργανωμένα να πληρώσουμε τα χαρατσια, να αντισταθούμε στις απολύσεις, στη λεηλασία των μισθών και των συντάξεων. Να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη μας στις οικογένειες που δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς, δάνεια και φόρους.



 ΠΗΓΗ     orchomenos-press

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget