Έβγαλαν… δίσκο για το χαράτσι του Πάγκαλου (Δείτε βίντεο)!


 
Ευτυχώς, μέσα σε όλη αυτήν τη μαυρίλα και τη μιζέρια που βιώνει η ελληνική κοινωνία από τα αβάσταχτα, φορομπηχτικά μέτρα και την παρατεταμένη φημολογία περί χρεοκοπίας -ή μη- της Ελλάδας, υπάρχουν ακόμα πολίτες που δεν χάνουν το χιούμορ τους. Έτσι, αμέσως μόλις ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δήλωσε, από τη συχνότητα του Mega, ότι δεν έχει να πληρώσει τα 7.500 ευρώ που του αναλογούν για το ενιαίο τέλος ακινήτων, κάποιοι άνθρωποι έσπευσαν να τον βοηθήσουν…

Μπροστάρηδες στην προσπάθεια κινητοποίησης του… έθνους για το δράμα που βιώνει ο κ. Πάγκαλος, είναι οι κάτοικοι της Ρόδου, που βάλθηκαν να βοηθήσουν τον αντιπρόεδρο να πληρώσει το χαράτσι. Έτσι, έβγαλαν… δίσκο στη λαϊκή αγορά, αποφασίζοντας να κάνουν έρανο υπέρ του κ. Πάγκαλου!
«Ο κύριος Πάγκαλος δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι» γράφει χαρακτηριστικά το μήνυμα που έχει τοποθετηθεί στο δίσκο, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του newskosmos.com.
Αυτό, για να αποφύγει τη φυλακή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, καθώς, όπως ανέφερε, δεν πρόκειται να πληρώσει το υπέρογκο χαράτσι.
Άλλωστε από τη στιγμή που εμφανίστηκε αλληλέγγυος με τους πολίτες όσον αφορά στο ειδικό τέλος ακινήτων, σημειώνοντας ότι κατανοεί τις όποιες αντιδράσεις, δεν θα μπορούσαν να μην του συμπαρασταθούν και εκείνοι με τη σειρά τους…
Δείτε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο:
Έρανος για τον Πάγκαλο στη Ρόδο by newsview
ΠΗΓΗ  http://www.opinionpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget