Άγριος καυγάς ανάμεσα στη Λιάνα Κανέλλη και τον Μανώλη Καψή στο κεντρικό δελτίο του Mega.

Άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στη Λιάνα Κανέλλη και τον Μανώλη Καψή στο κεντρικό δελτίο του Mega. Η δημοσιογράφος και βουλευτής του ΚΚΕ ήταν καλεσμένη στο δελτίο και σχολίαζε τα μέτρα που εξήγγειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όταν κάποια στιγμή πήρε το λόγο ο Μανώλης Καψής και επιχείρησε να εξηγήσει ότι είναι διαφορετικό πράγμα η χρεοκοπία από αυτό που ζούμε σήμερα.
«Η διάλεξη του εκβιασμού έχει γίνει ειδικότητα ορισμένων, μεταξύ αυτών και εσύ» σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη και ενώ ο Μανώλης Καψής συνέχιζε να μιλάει του είπε: «Δεν πα να το πεις εφτά φορές. Δεν πρόκειται να το εμπεδώσει κανείς». Δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ ο Καψής δεν είχε αντιδράσει ακόμα λέει η Λιάνα: «Λοιπόν άκουσέ με καλά» για να ζητήσει ο Μανώλης Καψής – ευγενικά ομολογουμένως- να του μιλά και εκείνη στον πληθυντικό.
«Πουλάκι μου σε έχω πει μία φορά. Δεν πρόκειται να σε ξαναπώ. Ηρέμησε», συνέχισε η Λιάνα Κανέλη και τον Μ. Καψή να απαντά: «Σας παρακαλώ πολύ μην ευτελίζετε τη συζήτηση, το δελτίο και την προσωπικότητά σας»....
«Το τελευταίο πράγμα που μπορεί να ευτελιστεί είναι η προσωπικότητα μου αφού αντέχει να είναι δίπλα σου αυτή τη στιγμή στον αέρα», απάντησε η Λιάνα Κανέλη με τον Μανώλη Καψή να την αποκαλεί στη συνέχεια προσβλητική και να λέει: «Σας αφήνω στην κρίση των τηλεθεατών. Ντροπή σας και ντροπή του ΚΚΕ που σας ανέχεται».

«Ζήλεψες δόξα Πάγκαλου – Χατζηνικολάου. Δεν την επαναλαμβάνω εγώ. Δεν είσαι Πάγκαλος και δεν είμαι Χατζηνικολάου», συνέχισε η Λιάνα Κανέλλη και τελικά με την παρέμβαση της Όλγας Τρέμη που της έλεγε «έλα Λιάνα να ξαναβρούμε το νήμα της συζήτησης» ηρέμησαν κάπως τα πνεύματα.


Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους φτάνουν σε αυτό το σημείο. Όλοι θυμόμαστε τον διάλογο "πουλάκι μου - γαϊδάρα" που είχε λάβει χώρα στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη...

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget