Σύλληψη τσιγγάνων στον οικισμό τους στο Πυρί Θηβών

Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες της Μεγάλης Πέμπτης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 42 ετών, κάτοικοι Πυρίου Θηβών, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη, ένας άνδρας ηλικίας 31 ετών και μια γυναίκα ηλικίας 28 ετών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παράβαση του Νόμου περί όπλων, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Ομοίως συνελήφθησαν, δύο ακόμη ημεδαποί ηλικίας 45 και 70 ετών, κάτοικοι Πυρίου Θηβών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη ηλικίας 48 ετών, για εμπρησμό, παράβαση του Νόμου περί όπλων και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα, κατόπιν ενημέρωσης για επεισόδιο με πυροβολισμούς, στον οικισμό ROMA , στο Πυρί Θηβών, μεταξύ των ανωτέρω, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετέβησαν άμεσα στο σημείο, όπου εντόπισαν τους τρεις εκ των δραστών (35χρονο, 42χρονο και 31χρονο), να φέρουν κυνηγετικά όπλα, και στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή, επιβαίνοντες σε όχημα ιδιοκτησίας της 28χρονης γυναίκας.
Μετά από επισταμένες αναζητήσεις συνελήφθη ο 35χρονος δράστης καθώς και ο 42χρονος, στην κατοχή του οποίου ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (3) κυνηγετικές καραμπίνες και τέσσερα (4) φυσίγγια. Ομοίως ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο του επεισοδίου ογδόντα (80) πυροδοτημένα φυσίγγια και εντός του οχήματος οχτώ (8) φυσίγγια.
Από την προανάκριση, προέκυψε ότι οι εν λόγω δράστες, δρώντας από κοινού, αφαίρεσαν τα ανωτέρω κυνηγετικά όπλα από τις περιοχές Θηβών και Χαλκίδας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Εξεταζόμενοι οι συλληφθέντες, ανέφεραν ότι αιτία του επεισοδίου είναι προσωπικές διαφορές μεταξύ των οικογενειών τους, ενώ κατέθεσαν μήνυση σε βάρος των έτερων δραστών (45χρονο, 70χρονο και 48χρονο) για σωματικές βλάβες και εμπρησμό στην οικία τους.
Από το επεισόδιο άπαντες έφεραν επιπόλαια τραύματα.
Συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget