Οδηγός επιβίωσης ανήμερα Κυριακής του Πάσχα!

Αγαπητοί εν Χριστώ ημών αδελφοί και αδελφές (με την ευρύτερη έννοια του όρου). Σκοπός αυτού του μηνύματος είναι η μεταλαμπάδευση προς τις νεότερες γενιές, του αποστάγματος της συμπυκνωμένης εμπειρίας των...
.. ετών που κουβαλώ στο αξιοζήλευτης τελειότητας και αμύθητου συλλεκτικής αξίας κορμί μου.


Παγίδες του Πάσχα.
1. Μαγειρίτσα.
η τέλεια παγίδα. Προσοχή. τρώμε λίγο το βράδυ για να απολαύουμε την άλλη μέρα το κοπαδάκι που ψήνεται στην σούβλα. Εγκυμονούν κίνδυνοι όπως, να σε πειράξει το συκωτάκι, το μαρουλάκι, το μάραθο, το τζατζίκι που θα το συνοδέψεις, το αυγό και άλλοι τέτοιοι πειρασμοί , που θα σας καταστήσουν ανίκανους την άλλη μέρα να απολαυσετε αυτό που πριν 3 μέρες το φώναζαν μαγδάλω και έτρεχε ανέμελο στους αγρούς.
2. Πρωινή έγερση.
Μη σας ξεγελάσουν και σας πουν ,"κοιμήσου και όταν είναι έτοιμο θα σε φωνάξουμε"
Είναι το μεγαλύτερο ψέμα.
Σκοπός τους είναι να φάνε πρώτοι τις πετσούλες, για τις οποίες έχουν μαλώσει αδέλφια, και μάνα έχει απαρνηθεί τα παιδιά της.
Σηκωνόμαστε πρωί, βάζουμε το πιρουνάκι στην τσέπη του πουκαμίσου, και κοιτάμε αδιάφοροι τον καιρό, έχοντας την μπύρα στο ένα χέρι και το άλλο πάντα εύκαιρο και διαθέσιμο σε κάθε στιγμή.
3.Πατάτες τηγανιτές και σαλάτα.
Όποιος θέλει σαλάτα και πατάτες να πάει στα Goody's. Εκείνη την μέρα τρώμε μόνο κατσίκι η αρνί. όλα τα άλλα αποσκοπούν να φουσκώσουμε και να φάνε οι άλλοι περισσότερο. ΠΡΟΣΟΧΗ, αρνούμαστε ευγενικά με φράσεις "όχι μη σας στο στερήσω", η "φάτε εσείς εγώ τηγανιτά δεν τρώω" η " με πειράζει η ντομάτα" και αν δείτε ότι επιμένουν απλά τους κόβετε τον βήχα, σηκώνοντας το ένα φρύδι και λέγοντας με ύφος που δεν επιδέχεται αντίρρησης "τώρα πως το βλέπεις, με κόβεις για πρωτάρη;".
4. Ώπα, εβίβα και άσπρο πάτο.
ΠΡΟΣΟΧΗ. όταν δούναι ότι τα παραπάνω κόλπα δεν πιάσουν, θα προσπαθήσουν να σας μεθύσουν. Εσείς το ποτηράκι σας και πάμε με τον εξής ρυθμό: 10 μασάμε 1 πίνουμε. έτσι και πιο πολύ φαί θα καταφέρετε να φάτε και θα γελάτε με τους υπόλοιπους.

Ελπίζω να σας βοήθησα. Καλή ανάσταση σε όλους και όλες.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget