Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Θηβαίων στις 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
 ΠΙ ΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 1. Γνωμοδότηση επί του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης Θήβας, μετά την παρουσίαση που έγινε στις 11-10-2017.
 2. Λήψη απόφασης για την απαγόρευση της στάσης & στάθμευσης επί της οδού Ετεοκλέους στη Θήβα σε μήκος 35μ. από τη διασταύρωσή της με την οδό Πολυνείκους (σχετ. η υπ’ αριθ. 74/2017 απόφαση της Επ.Π.Ζ.) (απόλυτη πλειοψηφία).
 3. Έγκριση της υπ’ αριθ. 215/2017 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Θήβας», περί του ετήσιου προγράμματος δράσης 2018 αυτού.
 4. Αποδοχή της ένταξης της πράξης με τίτλο : «Κατασκευή αγωγού ομβρίων στην Τοπική Κοινότητα Υπάτου του Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο της ΣΑΕΠ 766 στο ΠΔΕ 2016 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και αποδοχή χρηματοδότησης.
 5. Αποδοχή της ένταξης της πράξης με τίτλο : «Κατασκευή χώρου νέας λαϊκής αγοράς και χώρων εμποροπανήγυρης» στο πλαίσιο της ΣΑΕΠ 766 στο ΠΔΕ 2016 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και αποδοχή χρηματοδότησης.
 6. Αποδοχή της ένταξης της πράξης με τίτλο : «Βελτίωση και αναβάθμιση πλατείας Ταχίου Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο της ΣΑΕΠ 766 στο ΠΔΕ 2016 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και αποδοχή χρηματοδότησης.
 7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κατ’ εξαίρεση λειτουργία σε 24ωρη βάση και για όλες τις ημέρες του μήνα, των τμημάτων α) Αυτεπιστασίας – Συντηρήσεων & Πολιτικής Προστασίας, β) συγκοινωνιών και εγκαταστάσεων Η/Μ- Αδειών Μεταφορών και γ) Διαχείριση οχημάτων – Μελετών/Επιβλέψεων Η/Μ έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θηβαίων και των Γραφείων Συντηρήσεων των Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών Βαγίων – Καπαρελλίου και Θίσβης.
 8. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί αναστολής ισχύος επαγγελματικών αδειών πωλητών των λαϊκών αγορών του Δήμου Θηβαίων λόγω οφειλών των Τελών .
 9. Εξέταση αίτηση του κ. Μαρινέλη Μιχαήλ του Χαράλαμπου για τη παράταση μίσθωσης του υπ’ αριθ. 32 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς.
 10. Συγκρότηση της Επιτροπής Αξιολόγησης ενστάσεων κατά τη διαδικασία σύναψης συμβάσεων προμηθειών και υπηρεσιών, που αφορούν το έτος 2018, σύμφωνα με το Ν.4412/2016.
 11. Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών και υπηρεσιών που αφορούν το έτος 2018, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221 του Ν.4412/16.
 12. Ορισμός εντός (1) δημοτικού συμβούλου με το νόμιμο αναπληρωτή του που θα συμμετέχει στη συγκρότηση Επιτροπής Καταρτισμού Ετήσιου Μητρώου Αρρένων του Δ.Θηβαίων, έτους 2017.
 13. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου με τίτλο : «Κατασκευή παιδικής χαράς στην Τ.Κ. Ξηρονομής».
 14. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου με τίτλο : «Διαμόρφωση χώρου για στέγαση Κοινωνικού Παντοπωλείου».
 15. Έγκριση παράτασης εκτέλεσης εργασιών του έργου : «Βελτίωση Τάπητα Στίβου Δημοτικού Σταδίου Θήβας (Α’ φάση)».
 16. Λήψη απόφασης για την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και του τρόπου εκτέλεσης του έργου : «Κατασκευή παιδικής χαράς Τ.Κ. Ελλοπίας».
 17. Λήψη απόφασης για την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και του τρόπου εκτέλεσης του έργου : «Κατασκευή παιδικής χαράς Τ.Κ. Λεύκτρων».
 18. Λήψη απόφασης για την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και του τρόπου εκτέλεσης του έργου : «Συντήρηση του Δημοτικού Καταστήματος Τ.Κ. Λεύκτρων».
 19. Λήψη απόφασης για την αντικατάσταση μελών της Σχολικής Επιτροπής των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θηβαίων (Σχετ. η υπ’ αριθ. 30/2017 απόφαση του Δ.Σ. Σχολικών Μονάδων Πρωτ/θμιας Εκπαίδευσης).
 20. Λήψη απόφασης για την παραχώρησης της αίθουσας εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Θήβας για χρήση αυτής από το Θηβαϊκό Πειραματικό Θέατρο (Σχετ. η υπ’ αριθ. 18/2017 απόφαση της Δημοτ. Επιτροπής Παιδείας).
21. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών επισκευής και συντήρησης των υπ’ αριθ. Κυκλ. ΚΗΥ 6126, ΚΗΥ 6125 οχημάτων του Δήμου, από την εταιρεία «Αφοι ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΥ Ο.Ε.».
 22. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για τη συντήρηση και υποστήριξη του λογισμού του Δήμου από την εταιρεία «ΟPERN TECHNOLOGY SERVICES A.E.».
 23. Έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών για την καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Θήβας από την εταιρεία «ΒΙΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε.»
 24. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών επισκευής και συντήρησης των υπ’ αριθ. Κυκλ. ΒΙΕ 9153 και ΜΕ 61723 οχημάτων του Δήμου από τον κ. ΚΟΥΝΟ Αριστείδη.
 25. Έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών για την επισκευή και συντήρηση των υπ’ αριθ. Κυκλ. ΒΙΜ 7932 & ΒΙΜ 7940 οχημάτων του Δήμου από τον κ. Ξενάκη Χρήστο.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget