Ευχαριστήριο Δημάρχου Θηβαίων για τον αποχιονισμό στις 28, 29 & 30 Δεκεμβρίου 2016

 Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό του Δήμου (αιρετούς και υπαλλήλους) στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, στο Αστυνομικό Τμήμα, στην Ασφάλεια Θηβών, στην Τροχαία Θηβών και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Θήβας για την προθυμία, τη συνέπεια, την αποτελεσματικότητα και την αγαστή συνεργασία καθ' όλη τη διάρκεια των 24ώρων του τριημέρου (28-29-30/12/2016) που διήρκεσαν οι εργασίες του αποχιονισμού στη ζώνη ευθύνης του Δήμου.
 Οι έντονες χιονοπτώσεις αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία και δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα. Για τις ανάγκες του αποχιονισμού o Δήμος Θηβαίων, πλέον του υπάρχοντος, προμηθεύτηκε επιπλέον 120 τόνους αλάτι, από το οποίο καταναλώθηκαν περίπου 80 τόνοι. Καθ' όλη τη διάρκεια του εν λόγω τριημέρου επιχειρούσαν σε όλη την έκταση του Δήμου Θηβαίων, πλέον της Π.Ε. Βοιωτίας :
 5 Γκρέιντερ ( 4 μισθωμένα και 1 του Δήμου)
 12 JCB μηχανήματα ( 7 μισθωμένα και 5 του Δήμου)
 2 μισθωμένα λαστιχοφόρα μηχανήματα (φορτωτές)
 3 αλατιέρες του Δήμου (1 μεγάλη και 2 μικρές)

 Με εκτίμηση
 Ο Δήμαρχος Θηβαίων
 Σπυρίδων Νικολάου

Ευχαριστήριο Δημάρχου Θηβαίων

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.