Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Θηβαίων

Καλείστε να προσέλθετε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Θηβαίων , που θα διεξαχθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου(παλιό Δημαρχείο) στις 14 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 70 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).
Συνημμένα:
1. Πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΤΙΣ 14 / 11 / 2016 
1ο : « Λήψη απόφασης επί των προτάσεων που θα συμπεριληφθούν στην κατάρτιση του ετήσιου Προγράμματος δράσης τουριστικής προβολής του Δήμου Θηβαίων για το έτος 2017».
. 2ο : « ΄΄Λήψη απόφασης για τη δημιουργία 2λεπτου βίντεο προβολής της πόλης της Θήβας καθώς και του περιεχομένου του(περιοχές, κείμενα) προκειμένου να υποβληθεί αίτημα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ΄΄ ΕΛ. Βενιζέλος΄΄, για τη δωρεάν αναμετάδοσή του.»

Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Author Name

ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ {facebook#https://www.facebook.com/thivagr/?ref=bookmarks} {twitter#https://twitter.com/ThivaRealnews} {google#https://plus.google.com/u/0/102452211922544734621} {pinterest#https://gr.pinterest.com/thivarealnews/} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UCM95blsUdcC2RFtTPLXyzbw} {instagram#https://www.instagram.com/thivarealnews/}

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.