Τα μπλόκα των αγροτών το Σαββατοκύριακο

Σε 24ωρους ή επ’ αόριστον αποκλεισμούς δρόμων προχωρούν από αύριο οι αγρότες κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Στη βόρεια Ελλάδα αναμένεται ότι θα παρουσιαστούν πολλά προβλήματα σε όσους επιλέξουν να ταξιδέψουν με το αυτοκίνητό τους.
 Από τις 12:00 το μεσημέρι και για 24 ώρες θα κλείσουν και παράδρομοι σε σημεία που οι βασικοί κόμβοι παραμένουν επ’ αόριστον κλειστοί, όπως στα Κερδύλλια, την Κομοτηνή και τη Χρυσούπολη.
 Αυτό σημαίνει ότι για παράδειγμα δεν θα μπορεί να ταξιδέψει κάποιος με το όχημά του από τη Θεσσαλονίκη στην Αλεξανδρούπολη.
 Νοτιότερα στα Τέμπη, το σημείο θα κλείσει από τις 10:00 ή τις 12:00 για 24 ώρες ενώ ο δρόμος θα κλείσει και στην Αγιά και μπλόκα θα στηθούν και σε παράδρομους στην ευρύτερη περιοχή.
 Στο Κάστρο Βοιωτίας οι αγρότες θα κλείσουν το δρόμο από τις 08:00 έως τις 17:00 αλλά θα μείνουν ανοιχτοί οι παράδρομοι.
 Στο μπλόκο του Ισθμού, ο δρόμος αλλά και οι παράδρομοι θα κλείσουν από τις 10:00 και για 24 ώρες ενώ σε αυτό του Αιγίου ο δρόμος κλείνει κάθε βράδυ από τις 18:00 έως τις 22:00 και στις ίδιες ώρες και στην Πατρών – Πύργου.
 Για όσους κινηθούν προς την Ήπειρο, ήδη είναι κλειστός ο δρόμος Ρίου – Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος του Κεφαλόβρυσου και θα παραμείνει έως τις 12:00 αύριο το μεσημέρι.

Θήβα,ειδήσεις,μπλόκα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget