Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι ROMA για διάπραξη κλοπών και αποπειρών κλοπών από οικίες σε περιοχές της Αλίαρτου



Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο ανήλικοι είχαν διαπράξει από τις αρχές Ιουνίου του τρέχοντος έτους, τέσσερις (4) κλοπές και τρεις (3) απόπειρες κλοπών.Συνελήφθησαν επίσης οι γονείς του ενός ανήλικου και ο κηδεμόνας του δεύτερου, για παραμέληση της εποπτείας τους.

 Συνελήφθησαν, χθες (12-09-2014) το πρωί στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, δύο (2) 14χρονοι ημεδαποί ROMA, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
 Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο ανήλικοι είχαν διαπράξει από τις αρχές Ιουνίου του τρέχοντος έτους έως και προχθές (11-09-2014) πρώτες πρωινές ώρες, τέσσερις (4) κλοπές και τρεις (3) απόπειρες κλοπών από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αλίαρτου.
 Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους, ήταν μικρά χρηματικά ποσά, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια και άλλα αντικείμενα των παθόντων.
 Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν επίσης οι γονείς του ενός ανηλίκου και συγκεκριμένα ο 49χρονος πατέρας του και η 43χρονη μητέρα του, καθώς και ο 57χρονος κηδεμόνας του δεύτερου ανηλίκου, για παραμέληση της εποπτείας τους.
 Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Αλίαρτο Βοιωτίας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget