Θήβα - Συνελήφθη 30χρονος για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από οικία και 42χρονη ROMA για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου



Συνελήφθη, προχθές (30-08-2014) το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 30χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.Ειδικότερα, προχθές το πρωί οι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 30χρονο,
γιατί στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταλλικά αντικείμενα (σωλήνες), τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει λίγη ώρα πριν, από τον αύλιο χώρο οικίας, ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού, στην περιοχή.
Τα ανωτέρω μεταλλικά αντικείμενα αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Συνελήφθη, προχθές (30-08-2014) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μία 42χρονη ημεδαπή ROMA , σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, η 42χρονη αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης, από την τσέπη του παντελονιού 78χρονου ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των (450) ευρώ και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.
Αστυνομικοί που περιπολούσαν στη περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν άμεσα αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντόπισαν και συνέλαβαν την 42χρονη. Στη κατοχή της, βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον ηλικιωμένο.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Θήβα κλοπή

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget