USA for Greece !!!

 --https://pitsirikos.net--

 Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε καταλαβαίνουμε πως ξεκίνησε ο επαναπατρισμός των Ελλήνων που έφυγαν στο εξωτερικό, μετά την χρεοκοπία της χώρας.

Μπορούμε να φέρουμε πίσω στην Ελλάδα μερικές εκατοντάδες Έλληνες και να τους κάνουμε βουλευτές και ευρωβουλευτές, ώστε αφενός να δούμε και καμιά καινούργια φάτσα και αφετέρου να δούμε τι έμαθαν όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονταν στο εξωτερικό, ενώ και αυτοί θα έχουν μια χρυσή ευκαιρία να βελτιώσουν τα ελληνικά τους, και να μας χαρίσουν αστείες στιγμές, λέγοντας “πώς το λέτε εσείς εδώ, γιατί δεν θυμάμαι πώς το λέμε εμείς εκεί”.

 Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν χρησιμοποίησε ούτε μια φορά τη λέξη “Αριστερά” στις δηλώσεις του, και αυτό είναι τίμιο γιατί ούτε αυτός, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν κάποια σχέση με αυτό που οι άνθρωποι θεωρούν Αριστερά.

 Δεν υπάρχει πια Αριστερά -δεν μπορεί να υπάρξει Αριστερά σε ένα προτεκτοράτο-, ενώ δεν υπάρχει ούτε Δεξιά· υπάρχουν μόνο άνθρωποι της εποχής τους, άνθρωποι που “είναι στα πράγματα” άνθρωποι που νοιάζονται μόνο για τα φράγκα, οπότε ας σταματήσουν όλες αυτές οι ανοησίες για συντρόφους και αγώνες.

 Βέβαια, αυτό το “Α” στον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ένα προβληματάκι αλλά είναι βέβαιο πως οι θαυμαστές του Κασσελάκη θα ενθουσιαστούν και θα αρχίσουν την αποθέωση και τα “ουάου”, αν ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς γίνει Συνασπισμός Ριζοσπαστικού Ατομικισμού, γιατί θα είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Επίσης, ο Κασσελάκης ευχαρίστησε τον σύντροφό του, τον Τάιλερ, και τη σκυλίτσα τους, αλλά μετά έφυγε και ξέχασε τη σκυλίτσα στην Κουμουνδούρου, οπότε καταλάβαμε πως το σκυλί δεν ήταν δικό του αλλά ήταν νοικιασμένο για τον προεκλογικό αγώνα -και δεν το χρειάζεται τώρα-, ενώ μπορεί και ο Τάιλερ να ήταν νοικιασμένος για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας. Καλά, ο Κασσελάκης είναι σίγουρα νοικιασμένος.

 Λογικά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα διασπαστεί μετά την εκλογή του Κασσελάκη αλλά ποτέ δεν ξέρεις γιατί αυτοί οι “αριστεροί’ του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ παρτάκηδες, και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και τα φράγκα, οπότε, αν μυριστούν δυνατότητα κυβέρνησης με τον Κασσελάκη, μπορεί να γίνουν όλοι Κασσελακικοί -και να αρχίσουν και τα ομαδικά coming out-, αν και κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα τι πρεσβεύει ο Κασσελάκης, αφού δεν τον βοηθούν και τα ελληνικά του.

 Ο Καασελάκης είναι πολύ δυνατός στις κοτσάνες, οπότε μάλλον είναι ιδανικός για πρωθυπουργός της Ελλάδας, αφού και ο Μητσοτάκης έχει ξεσκιστεί στις κοτσάνες, και έχει εκλεγεί πρωθυπουργός δυο φορές. Κουράζει κάπου ο ίδιος κοτσανολόγος, οπότε μπορεί οι μισοί Έλληνες που ψηφίζουν, να θελήσουν έναν πιο φρέσκο μπούρδα στην πρωθυπουργία της χώρας.

 Πρώτη φορά Αριστερά, πρώτη φορά γκέι αρχηγός κόμματος, πρώτη φορά εφοπλιστής αρχηγός κόμματος, πρώτη φορά αλλά όχι και τελευταία.

Το μέλλον είναι εδώ. Οι μετάνθρωποι στα πράγματα. Αντίο, παλιέ κόσμε.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget