Εργατικό Κέντρο Θήβας : Η δύναμη της αλληλεγγύης είναι σημαντικό όπλο

 Την Παρασκευή 1η -09-2023, μετά από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Θήβας, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην έξωση της τετραμελούς οικογένειας από το σπίτι τους, συνέπεια του πλειστηριασμού.

Το Εργατικό Κέντρο χαιρετίζει τα σωματεία, τους εργαζόμενους και όλους τους συμπολίτες καθώς και τους αντιπροσώπους από τα Εργατικά Κέντρα Εύβοιας & Λιβαδειάς που έκφρασαν με την παρουσία τους την αλληλεγγύη τους.

Η δύναμη της αλληλεγγύης είναι σημαντικό όπλο και όπως εκφράστηκε μέχρι σήμερα με τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήσαμε, είχε ως αποτέλεσμα ο πλειοδότης αγοραστής να εκφράσει την επιθυμία υπαναχώρησης από την όλη διαδικασία μέσω του δικηγόρου του & γι’αυτό το λόγο οι νομικοί σύμβουλοι της κάθε πλευράς ερευνούν τον τρόπο που θα ανατραπούν τα αποτελέσματα του πλειστηριασμού.

Καλούμε και την εταιρεία DO VALUE να συναινέσει και να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ακυρωθεί ο πλειστηριασμός και να γίνει νέα συμφωνία με τον δανειολήπτη.

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας με τα σωματεία του και τους φορείς της περιοχής, αλλά και τους απλούς πολίτες συνεχίζει τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση της οικογένειας.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget