Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων στις 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

 Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος)  στις 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022, ημέρα TΡΙΤΗ και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διατάξεως.

 Επισημαίνεται ότι για την εν λόγω συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και σε εφαρμογή των μέτρων της Δ1α/Γ.Π.οικ. 80417/23.12.2021 (Β’ 6214) Κοινής Υπ.Απόφασης κατά της πανδημίας, προκειμένου να διευκολυνθεί η σχετική διαδικασία, η συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων θα γίνεται με την επίδειξη :

             πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, ή

             αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης για COVID-19 (PCR ή rapid test)

 Όσοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις θα μπορούν να συνδεθούν μέσω WEBEX με το LINK που χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Επισημαίνεται δε ως εφαρμογή των ως άνω αναφερόμενων μέτρων, η εν λόγω συνεδρίαση θα λάβει χώρα κεκλεισμένων των θυρών ώστε να τηρηθούν τα προβλεπόμενα από το Νόμο υγειονομικά μέτρα.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΕΥΑΓΓ.ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗ-ΡΕΠΟΥΣΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.            Ορισμός δυο (2)  ελεγκτών για την διενέργεια τακτικού διαχειριστικού ελέγχου στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δ.Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ), για τις διαχειριστικές περιόδους 1/1-31/12/2020 και 1/1 - 31/12/2021. (Σχετ. η υπ’ αριθ. 6/2022 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΘ).

2.            Εκ νέου συγκρότηση  της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Θηβαίων λόγω λήξης της θητείας της.

3.            Λήψη Απόφασης για την ανανέωση της χρονικής διάρκειας του Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 245 του Ν.3463/06 (απόλυτη πλειοψηφία).

 

4.            Ορισμός ενός (1) δημοτικού Συμβούλου μετά του νόμιμου αναπληρωτή του στην συγκρότηση της Επιτροπής καταρτισμού ετήσιου Μητρώου Αρρένων Δήμου Θηβαίων, έτους 2021.

 

5.            Έκφραση γνώμης επί της ΜΠΕ για την ίδρυση πλωτής μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στη θέση «Τσούμα 1» Δ.Ε. Θίσβης του Δήμου Θηβαίων της εταιρείας «GOLDEN FISH FARM A.E.».

 

6.            Έκφραση γνώμης επί της ΜΠΕ για την ίδρυση πλωτής μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στη θέση «Τσούμα 2» Δ.Ε. Θίσβης του Δήμου Θηβαίων της εταιρείας «GOLDEN FISH FARM A.E.».

 

7.            Λήψη απόφασης περί διενέργειας δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου προς στέγαση του 5ου Νηπιαγωγείου Θηβών.

   

8.            Λήψη απόφασης για τον καθορισμό ανώνυμης οδού που διασχίζει τη Δημοτική Αγορά Θήβας, ως περιοχή στάθμευσης περιορισμένης χρονικής διάρκειας κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας αυτής (Σχετ. η υπ’ αριθ. 4/2022 απόφαση Επ.Π.Ζωής).

 

9.            Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο : «Επισκευή – συντήρηση Σχολικού κτιρίου 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Θήβας».

 

10.          Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου : «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας ΔΕ Βαγίων, ΔΕ Θίσβης, ΔΕ Πλαταιών στο Δήμο Θηβαίων για τα έτη 2017-2018 (Α’ φάση)».

 

11.          Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για τη συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου : «Δημοτική Οδοποιία ΔΕ Θήβας 2018».

 

12.          Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για τη συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο : «Αποκατάσταση καταστραφέντος τοιχίου αντιστήριξης στην Κοινότητα Θίσβης».

 

13.          Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για τη συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο : «Κατασκευή χώρου νέας λαϊκής αγοράς και χώρου εμποροπανήγυρης».

 

14.          Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για τη συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο : «Δημοτική οδοποιία Βαγίων».

 

15.          Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου - εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΜΟΝ. ΑΠΕΕ» στην θέση «ΝΤΟΡΟΒΑΤΑ - ΧΕΡΣΑ» της ΤΚ Υπάτου του Δήμου Θηβαίων για πτηνοτροφική μονάδα.

 

16.          Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου - εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας του κ. Κων/νου Μαυρόπουλου του Αθανασίου,  στην θέση «ΛΑΚΚΑ ΜΠΟΒΑΛΗ» της ΔΚ Θήβας του Δήμου Θηβαίων για ψυγείο – συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων.

 

17.          Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου - εξόδου στην επιχείρηση «ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ» σε γήπεδο ιδιοκτησίας της, στην θέση «ΓΡΟΥΜΠΟΥΛΟ» της ΤΚ Θήβας του Δήμου Θηβαίων για κέντρο αποθήκευσης και διανομής.

 

18.          Έγκριση χορήγησης άδειας  εισόδου - εξόδου της επιχείρησης «KADMUS OLIVE OIL» σε γήπεδο ιδιοκτησίας της, στην θέση «ΓΙΑΤΣΙΜΕΝΑ» της ΤΚ Ξηρονομής του Δήμου Θηβαίων.

 

19.          Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου - εξόδου της επιχείρησης «BIMEKAT LTD» σε γήπεδο ιδιοκτησίας της, στην θέση «ΠΗΤΟΣ» της ΤΚ Θήβας του Δήμου Θηβαίων για επαγγελματικό εργαστήριο (μηχανουργείο – Κατασκευές Μεταλλικού Φέροντος οργανισμού κτιρίων). 

 

20.          Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου – εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας της εταιρείας «PRESSIOUS ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΒΕΕ» στη θέση «ΜΟΝΟΠΑΤΙ» της Δ.Κ. Θήβας του Δ.Θηβαίων, για την εγκατάσταση μονάδας εκτυπώσεων -βιβλιοδεσίας.

 

21.          Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου -εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας του κ. Χαράλαμπου Ανυφαντή του Επαμεινώνδα, στη θέση «ΣΤΑΡΟΚΡΙΘΙ» ή «ΦΥΛΑΚΙΟ» της Τ.Κ. Ελεώνα του Δ.Θηβαίων για την εγκατάσταση διαλογής, επεξεργασίας, ψύξης αγροτικών προϊόντων.

 

22.          Έγκριση πρακτικής άσκησης του Γρεασίδη Θεόδωρου του Θεόφιλου, σπουδαστή  του Τμήματος  Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  (μετεξέλιξη της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ  Δυτικής Μακεδονίας), στο Δήμο  Θηβαίων.

σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget