ΔΟΘ: Μεγάλη η συμμετοχή στο σεμινάριο-βιωματική συνάντηση για τη δυναμική των ομάδων

 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο διάστημα το Σεμινάριο – Βιωματική Συνάντηση που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας(ΔΟΘ) σε συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΘΗΒΑΣ «ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ», στον χώρο των Παιδικών Σταθμών Θήβας. Στόχος της δράσης ήταν η ενημέρωση των παιδαγωγών με θέμα: «Η εισαγωγή στην έννοια της δυναμικής των ομάδων και η αναζήτηση εναλλακτικών πρακτικών διαχείρισης της ομάδας των πολλών διαφορετικών παιδιών».

 Υπήρξε ενθουσιώδης συμμετοχή από όλες τις Παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών Θήβας και Βαγίων και τους δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν σε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητά τους και αφορούν τα φιλοξενούμενα νήπια. Στη βιωματική αυτή συνάντηση παραβρέθηκε με ενεργό συμμετοχή και η Διευθύντρια του «Δ.Ο.Θ» κ. Μουλκιαρώτου Σεραφεία .

 Να ευχαριστήσουμε θερμά τις συντονίστριες της συνάντησης :

– κ. Βούλγαρη Ευγενία , Στέλεχος Πρόληψης – Ψυχολόγο

-κ. Λύγγου Ειρήνη, Στέλεχος Πρόληψης – Κοινωνιολόγο

 για τον εμπνευσμένο, καινοτόμο και βιωματικό τρόπο με τον οποίο είχαν οργανώσει την παρουσίαση του θέματος. Με τις επιστημονικές γνώσεις τους, τις εμπειρίες και τις προτάσεις τους θα βοηθήσουν τις παιδαγωγούς στην καλύτερη οργάνωση της προσχολικής αγωγής και την αποτελεσματικότερη προσαρμογή των μικρών μαθητών στο σχολικό περιβάλλον.

 Ο Πρόεδρος του ΔΟΘ

Σταμάτης Καλαμιώτης

σεμινάριο-βιωματική συνάντηση

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget