Βοιωτία: Click away και click in shop υπό προϋποθέσεις στις 18 Ιανουαρίου

 Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται η δέσμη των τριών μέτρων που ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς για το νομό Βοιωτίας που τελεί υπό τους αυστηρούς περιορισμούς των κόκκινων περιοχών για μία εβδομάδα, λόγω της αύξησης του επιδημιολογικού φορτίου.

 Τρία μέτρα στήριξης στην «κόκκινη» Βοιωτία

 Τα πρόσθετα μέτρα στήριξης και πρόληψης περιλαμβάνουν μαζικά δωρεάν τεστ σε όλο τον πληθυσμό σε όλους τους δήμους, δωρεάν τηλεφωνική γραμμή στήριξης στο 211 101 96 20 για την ενημέρωση των πολιτών σε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν γύρω από την εφαρμογή της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης που διέπει τη Βοιωτία για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και την επιχορήγηση των 6 δήμων του νομού με το ποσό των 24.800 ευρώ για τη σίτιση των άπορων οικογενειών στις περιοχές τους.

 Click away και click in shop υπό προϋποθέσεις στη Βοιωτία

Δύσκολη εξίσωση για τη Βοιωτία αποτελεί η αλλαγή της επιδημιολογικής της εικόνας εντός του χρόνου που τελεί υπό τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα, η οποία και θα επιτρέψει, το άνοιγμα των καταστημάτων την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, αν τελικά αποφασιστεί.

 Καμία εισήγηση για αυστηρό lock down

 Σε όλους τους τόνους η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε καμία εισήγηση από την περιφερειακή ενότητα Βοιωτία ή δήμο του νομού αυστηρό lock down στο νομό.

 Απέρριψε παράλληλα κάθε αιχμή για πλασματικά δεδομένα που οδήγησαν τη Βοιωτία στην αυστηρή καραντίνα.

Click away και click in shop

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget