Δήμαρχος Θηβαίων : Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κουραστεί όλοι μας!!!

 Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του Δήμου συνεχίζουν να δοκιμάζονται και οι επιπτώσεις είναι ήδη δυσάρεστες με κίνδυνο να διογκωθούν. Όμως τα επιδημιολογικά δεδομένα με βάση τους κανόνες που έχει θέσει η Πολιτική Προστασία οδήγησαν στην απόφαση τους να συνεχιστούν τα περιοριστικά μέτρα στον Δήμο μας που για όλους μας είναι δυσάρεστα και φυσικά ανεπιθύμητα.

Είμαι σε συνεχή επικοινωνία όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα μέχρι και σημερα παρακολουθώντας την εξέλιξη της πανδημίας στην περιοχή μας και διεκδικώντας την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Οι αποφάσεις είναι των αρμοδίων Υπουργείων τις οποίες δυστυχώς δεν συμμετέχουμε. Καλούμαστε όμως να τις εφαρμόσουμε όσο δυσάρεστες και αν είναι εφόσον πρέπει να προστατευθεί το υπέρτατο αγαθό την δημόσιας υγείας. Είναι δεδομένη η στήριξη μας σε όσους πλήττονται αλλά και σε όλους τους πολίτες.

Απευθύνομαι σε όλους και ζητώ όλοι μαζί να κάνουμε υπομονή και φυσικά να τηρήσουμε τα προτεινόμενα μέτρα ούτως ώστε να είναι η εβδομάδα που θα διανύσουμε η τελευταία με έκτακτα περιοριστικά μέτρα.

Ζητώ από την πολιτεία να επιδείξει την έμπρακτη στήριξη της στις δοκιμαζόμενες επιχειρήσεις ειδικά του Δήμου μας για τον Γολγοθά που ανεβαίνουν.

Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τον σκόπελο και θα βγούμε νικητές και πιο δυνατοί από αυτήν τη δοκιμασία!!!

Δήμαρχος Θηβαίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget