Σχολεία: Έκλεισαν σε πέντε δήμους της χώρας λόγω κρουσμάτων

 Μόλις τρεις ημέρες μετά το άνοιγμα των δημοτικών και των νηπιαγωγείων, σχολεία σε τουλάχιστον πέντε δήμους της χώρας έβαλαν λουκέτο λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

 Εύλογη είναι η ανησυχία εκπαιδευτικών και γονέων για τη διασπορά του ιού και στα σχολεία, με τη λίστα του υπουργείου Παιδείας να ανανεώνεται συνεχώς.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, κλειστά μέχρι στιγμής παραμένουν τα εξής σχολεία/τμήματα:

 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΡΑΤΑΣ

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Σε όλες τις περιπτώσεις τα τμήματα και τα σχολεία που κλείνουν επιστρέφουν στο καθεστώς τηλεκπαίδευσης.

Κλείνουν κι άλλα σχολεία

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως έκλεισαν επίσης δύο τμήματα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αστακού Αιτωλοακαρνανίας για 14 ημέρες λόγω κρουσμάτων Covid-19.

 Ακράτα: Θετικός μαθητής

Στο 1ο δημοτικό σχολείο της Ακράτας μαθητής της Δ΄ Τάξης διαγνώσθηκε χθες θετικός στον ιό. Ο μικρός μαθητής εμφάνισε συμπτώματα με πυρετό, ενώ θετική βρέθηκε και η μητέρα του. Το τμήμα θα παραμείνει κλειστό έως τις 27 Ιανουαρίου, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.

Κρούσμα σε δημοτικό σχολείο στην Εύβοια

Κρούσμα σε άτομο του προσωπικού καθαριότητας σχολείου εντοπίστηκε και χθες μετά από έλεγχο του ΕΟΔΥ και σε δημοτικό σχολείο στην Εύβοια, όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

 Θεσσαλονίκη: Θετικός εκπαιδευτικός σε δημοτικό

Το πρώτο κρούσμα σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά το άνοιγμα των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.  Εκπαιδευτικός στο 3ο δημοτικό σχολείο Ευκαρπίας διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό. Όπως προβλέπεται το τμήμα έκλεισε προληπτικά για 14 ημέρες και τα παιδιά θα συνεχίσουν τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

 Λάρισα: Κρούσμα σε μαθητή

Κλειστό μέχρι τις 25 Ιανουαρίου θα παραμείνει το β3 τμήμα στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη στη Λάρισα, λόγω κρούσματος covid που εντοπίστηκε σε μαθητή του σχολείου.

Σχολεία: Έκλεισαν

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget