ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ : ΠΙΣΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 4Χ4 ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΛΑΤΑΙΕΣ

 Κάποιοι συμπολίτες μας θεώρησαν τον χλοοτάπητα του γηπέδου των Πλαταιών πίστα για το «ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ», πήραν τα 4Χ4 οχήματά τους και όργωσαν – κυριολεκτικά και μεταφορικά- τον αγωνιστικό χώρο.

 Οι εικόνες της ντροπής παρουσιάστηκαν τόσο σε τοπικό μέσο όσο και σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας δημιουργώντας μία άσχημη εικόνα για τον δήμο μας.

 Δεν γνωρίζω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν. Κλειδωμένος ή όχι ο χώρος; Υπήρξαν περίοικοι ή όχι που είδαν τι συνέβη;

 Αυτό που γνωρίζω είναι ότι λειτουργεί ως χώρος προπόνησης παιδικών ομάδων, άθλησης κατοίκων και διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων ομάδων γειτονικών χωριών μιας και φέτος δεν κατάφεραν οι Πλαταιές να «στήσουν» τη δική τους ομάδα. Πληροφορήθηκα ότι υπάρχουν ζημιές και στα αποδυτήρια και το γυμναστήριο του σταδίου.

 Πληροφοριακά, να σας ενημερώσω ότι έχει ψηφιστεί και προβλέπεται να υλοποιηθεί εντός του 2021 το έργο για προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα και προβολέων στο γήπεδο αυτό. Όλα αυτά εγκρίθηκαν, παρά το μεγάλο τους κόστος, ομόφωνα αν και οι οικονομικές συγκυρίες είναι δύσκολες.

 Ζητάμε από τον Δήμο Θηβαίων να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες αποκατάστασης των ζημιών και σε όλες τις ενέργειες προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι αυτών των βανδαλισμών που βλάπτουν τον δήμο και την τοπική κοινότητα.

 ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

 Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων

ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget