Κοροναϊός : Που εντοπίζονται τα σημερινά κρούσματα σε Βοιωτία και Στερεά - εφτά στη Θήβα

 Τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται στη Βοιωτία (14) εκ των οποίων τα εφτά (7) στη Θήβα. Ανάμεσα σε αυτά και μία αλλοδαπή, ενώ τα υπόλοιπα αντιστοιχούν σε άνδρες ηλικίας 50, 53 (αλλοδαπός) και 69 ετών και γυναίκες, 35, 41 και 43. Πολλά τα περιστατικά και στα Βάγια σύνολο πέντε (5) με τα δύο στην ίδια οικογένεια με γυναίκες 37 και 63 ετών. Επίσης άλλες δύο γυναίκες είναι από τα Βάγια 57 και 60 ετών και ένας 72χρονος. Τέλος έχουμε ένα κρούσμα στο Σχηματάρι σε άνδρα 34 ετών και ένα στον Ορχομενό σε μία 47χρονη.

Που εντοπίζονται τα 22 κρούσματα στους υπόλοιπους νομούς της Στερεάς…

Σε τρεις γυναίκες και δύο άνδρες αντιστοιχούν τα πέντε (5) κρούσματα που χρέωσε ο ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα στο χάρτη της 21ης Δεκεμβρίου.

 Τα τέσσερα περιστατικά είναι στη Λαμία και το άλλο είναι ο Πρόεδρος από την Τ.Κ. Καινούριου του Δήμου καμένων Βούρλων που είχε ανακοινώσει ο ίδιος τις προηγούμενες ημέρες ότι νοσεί.

 Οι γυναίκες είναι ηλικίας 46, 53 και 73 ετών με την τελευταία να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας. Επίσης στο ΓΝ Λαμίας διαγνώσθηκε με κορωνοϊό το πρωί της Δευτέρας (21/12) ένας άνδρας 48 ετών.

Πέντε (5) κρούσματα έχουμε στην Εύβοια, τα τέσσερα στη Χαλκίδα. Άνδρες 42, 442 και 53 και γυναίκα 60 ετών. Επίσης ένας άνδρας 32 ετών διαγνώσθηκε με κορωνοϊό στα Λουτρά Αιδηψού.

Τέλος έχουμε τρία (3) νέα κρούσματα στην Ευρυτανία, όλοι άνδρες. Ο ένας εξ αυτών μάλιστα 57 ετών νοσηλεύεται στο ΓΝ Καρπενησίου.

κρούσματα σε Βοιωτία και Στερεά

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget