Γιώργος Μουλκιώτης : Επιστροφή ΤΩΡΑ στους Αγρότες της παράνομης παρακράτησης από την πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης 2020

️Αγανάκτηση και απογοήτευση στους Βοιωτούς αγρότες, όπως και στους αγρότες όλης της χώρας, από το «πρωτοφανές μπάχαλο» που δημιούργησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο ΟΠΕΚΕΠΕ με την κοροϊδία στην εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης (βασική + πρασίνισμα).

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν μπορούν να παρακρατούν για δεύτερη χρονιά́ όλο και περισσότερα χρήματα από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Από τις 11/10/2020 είχαμε προειδοποιήσει με κοινοβουλευτική μας παρέμβαση για το συγκεκριμένο θέμα.

Είναι προκλητικό και ανάλγητο να στερείς παράνομα από τους αγρότες, εν μέσω πανδημίας πλέον των 100 εκ. ευρώ, χρήματα τα οποία έχουν απόλυτη ανάγκη για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους στο τέλος μιας ακόμα πολύ κακής χρονιάς.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα το αφήσουμε να περάσει. Ο μόχθος του αγρότη δεν αντέχει την πρωτάκουστη παρακράτηση ενισχύσεων για να ικανοποιηθούν οι αγρότες του καναπέ.

Ζητώ από τον Υπουργό  κ. Μ. Βορίδη να παρέμβει και να επιστρέψει άμεσα τα παράνομα παρακρατηθεντα χρήματα στους αγρότες που τα έχουν ανάγκη, με πλήρη διαφάνεια.

Γιώργος Μουλκιώτης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget