Η Δημοτική Κοινότητα Θήβας για το Γ. Νοσοκομείο Θήβας το Δημοτικό Κοιμητήριο και τον Δημοτικό Ξενώνα

 
Σε συνέχεια της συνεδρίασης της 24ης Οκτωβρίου τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας συζητήσαμε διεξοδικά τα κάτωθι θέματα που απασχολούν την Κοινότητα της Θήβας και εισηγηθήκαμε τα ακόλουθα, τα οποία θα αποτελέσουν και σταθερές επιδιώξεις μας :

-Πλήρη και άμεση στελέχωση και κάλυψη όλων των κενών του Νοσοκομείου,(Παθολογική Κλινική) χωρίς να δημιουργούνται κενά με αποσπάσεις και απομακρύνσεις του ήδη υπάρχοντος προσωπικού αλλά και κατά το δυνατόν με νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

-Αξιοποίηση υπάρχοντος ιατρικού εξοπλισμού που μένει ανενεργός (μαγνητικός-αξονικός τομογράφος, εξοπλισμός μικροβιολογικών εργαστηρίων, τυχόν εξοπλισμός ΜΕΘ) και συνεχής επιδίωξη για την προμήθεια νέου υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

-Να λειτουργήσει κέντρο αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο καθώς δεν υπάρχει , με κατάλληλο προσωπικό και εξοπλισμό.

-Να επαναλειτουργήσει το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕ.ΚΥ.ΚΑΜΕΑ) με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να λειτουργήσει το σύνολο των υποδομών και του εξοπλισμού του ως Κέντρο Υποστήριξης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και Κέντρο Αποκατάστασης ανοικτής και κλειστής νοσηλείας.

-Να στελεχωθεί και να οργανωθεί καλύτερα μονάδα ΕΚΑΒ για την κάλυψη των αναγκών της περιοχής μας.

-Να στελεχωθούν πλήρως όλες οι δομές πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της περιοχής , ώστε να αποσυμφορηθεί το Νοσοκομείο. (Κέντρο Υγείας, ΤΟΜΥ)

Για το Δημοτικό Κοιμητήριο Αναλήψεως στο Μοσχοπόδι

-Την άμεση έναρξη από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της ανακαίνισης των χώρων υγιεινής, την συντήρησης του εντευκτηρίου καθώς παρουσιάζει σημάδια υγρασίας και φθοράς δομικών τμημάτων του.

-Την επιδιόρθωση και επαναφοράς στην θέση της καγκελόπορτας ανατολικά του κοιμητηρίου για την ασφαλή φύλαξη του χώρου και προβλεπόμενη εικόνα ευπρέπειας στον χώρο

-Την διαρκή μέριμνα για την συντήρηση και ευπρέπεια του χώρου με την αποψίλωση από χόρτα, κοπή κλαδιών και γενική εικόνα ευταξίας.

-Την στελέχωση του κοιμητηρίου με επιπλέον προσωπικό καθώς ο ένας δημοτικός υπάλληλος δεν επαρκεί για τις ανάγκες του κεντρικού κοιμητηρίου.

-Την σύνταξη μελέτης και έναρξη διαδικασιών κατασκευής του τοιχίου νοτίως στου νεκροταφείου για να αποφευχθούν χειρότερες καταστάσεις. (Σημειωτέον ότι παραπλεύρως εκείνου του σημείου βρίσκεται βαθύ ρέμα με ευνόητα πιθανά προβλήματα σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων)

Για τον Δημοτικό Ξενώνα

-Την επίσπευση διαδικασιών ολικής ανακαίνισης του Δημοτικού Ξενώνα με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. (μόνωση, συντήρηση επιχρισμάτων, επιδιόρθωση εξοπλισμού θέρμανσης, επίπλωση, συντήρηση επισκευή θυρών, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου)

-Την παράλληλη διαρκή φύλαξη του και πρόνοια για μετέπειτα φροντίδα και συντήρησή του.

Δημοτική Κοινότητα Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget