Γρηγόρης Παπαβασιλείου : Πρόταση δημιουργίας Γραφείου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στο Δήμο Θηβαίων

 Την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 κατά την διάρκεια συζήτησης στην επιτροπή Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας,  ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γρηγόρης Παπαβασιλείου πρότεινε την δημιουργία και λειτουργία Γραφείου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε όλους τους Δήμους της περιφέρειας Στερεάς και κατ' επέκταση στο Δήμο Θηβαίων. Ήταν κάτι που αποτελούσε προεκλογική δέσμευση του συνδυασμού και μια από τις πρώτες προτεραιότητες μας.

 Είναι άμεση ανάγκη η λειτουργία και η στελέχωση του συγκεκριμένου γραφείου στον δήμο μας, με την ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα να περέχει υπηρεσίες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των  πολιτών του Δήμου μας.

 Πιο συγκεκριμένα η λειτουργία του γραφείου θα περιλαμβάνει ηλεκτρονικές πληρωμές, ηλεκτρονικά πρωτόκολλα, έκδοση πιστοποιητικών, άδειες καταστημάτων & τραπεζοκαθησμάτων.

 Το πιο καινοτόμο ωστόσο είναι  ότι θα δέχεται αιτήματα των δημοτών (οδοποιίας, καθαριότητας, φωτισμού κλπ). επιταχύνοντας τις διαδικασίες εξυπηρέτησης του πολίτη. Η λειτουργία του γραφείου ηλεκτρονικής επικοινωνίας με τον πολίτη κρίνεται ακόμα πιο  απαραίτητη την συγκεκριμένη περίοδο λόγω των μέτρων προστασίας από τον covid- 19. Η επιτροπή έκανε δεκτή  την πρόταση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ελπίζουμε ότι θα βρει ανταπόκριση απ' την δημοτική αρχή για να ξεκινήσει η εφαρμογή της πλατφόρμας αυτής άμεσα στον δήμο μας.

 Γρηγόρης Παπαβασιλείου Επικεφαλής της παράταξης "ο πολίτης στο κέντρο" Δήμου Θηβαίων


Γρηγόρης Παπαβασιλείου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget