ΠΛΙΝΘΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΟΙ ( ...και κότες) ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΕΝΑ

 -Ηλίας Τραμπάκουλος-

 Κέντρο Θήβας, ανάμεσα στη Δράκου και την Ετεοκλέους στο ύψος της Μητρόπολης. Ανάμεσα σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και οικόπεδα κατοικοεδρεύουν και πολλές-πολλές κότες. Άλλοι λένε 50, άλλοι πάνω από 100. Μπορεί να μην συμφωνούν στον αριθμό τους. Όλοι, όμως, συμφωνούν στη βρώμα που αναδύεται στην περιοχή καθημερινά.

 Πέρασαν το καλοκαίρι με κλειστά παράθυρα. Κάλεσαν τη δημοτική αστυνομία πολλές φορές. Πέρασε καιρός και κανένα αποτέλεσμα. Οι κότες εκεί. Κάποιες φορές οι περίοικοι βλέπουν και κουνέλια να κυκλοφορούν στους γύρω δρόμους.

 Επειδή υπάρχουν ιδιωτικοί χώροι και πολλές καλαμιές δεν είναι εύκολη η πρόσβαση στον χώρο. Κάποιες φωτογραφίες που μου έστειλαν οι περίοικοι δείχνουν να κινούνται ελεύθερες ανάμεσα σε αρχαίες οχυρώσεις με πιθανή μελλοντική διάβρωσή τους από τις κουτσουλιές. Κάποτε πήγε να χτιστεί κάποιος ναός αλλά βρέθηκαν τα αρχαία και ξέμειναν τα μπετά.

 Ό,τι κι αν συμβαίνει θεωρούμε ότι η αρμόδια υπηρεσία του δήμου θα έχει πράξει τα δέοντα (ενημέρωση ιδιοκτήτη, συστάσεις, πρόστιμο κ.λ.π.) και ότι έχει ενημερωθεί το Τμήμα Υγιεινής της Περιφ. Ενότητας Βοιωτίας.

 Το αποτέλεσμα αυτής της πράξης, όμως, είναι μηδέν εις το πηλίκον.

Κέντρο Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget