Νέες συλλήψεις στο Πυρί της Θήβας για ληστεία διερχόμενης οδηγού και πυροσβεστών

Τέσσερις συλλήψεις ήταν ο απολογισμός της αστυνομικής επιχείρησης, σήμερα το πρωί, στον καταυλισμό των Ρομά, στο Πυρί της Θήβας.Οι συλληφθέντες, ανάμεσα τους και δύο ανήλικοι, κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.
 Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης, στη γέφυρα του Πυρίου, όρμησαν στο δρόμο και σταμάτησαν διερχόμενο όχημα, που οδηγούσε νεαρή γυναίκα και αφού άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού, πήραν, με τη χρήση βίας, ένα κινητό τηλέφωνο και μία τσάντα, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα της οδηγού.
 Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και την ενδελεχή έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, προέκυψαν άμεσα τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών, οι οποίοι, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
 Όπως διακριβώθηκε, ένας εκ των συλληφθέντων ενέχεται στη διάπραξη ακόμη μίας ληστείας, η οποία είχε διαπραχθεί το μεσημέρι της 26-06-2020, σε βάρος πυροσβεστών, κατά τη διάρκεια πυρόσβεσης αγροτικής έκτασης, πλησίον του Οικισμού.
 Οι δράστες έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη συναφών αδικημάτων ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
 Στην συγκεκριμένη επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φθιώτιδας και Ευβοίας.

συλλήψεις στο Πυρί της Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget