Οι όψιμες «προφητείες» των επιστημόνων προκαλούν εύλογες «υποψίες»

Από τη μία η κυβέρνηση δηλώνει με καμάρι ότι κατάφερε να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού, ελπίζοντας με την άρση των μέτρων να προλάβει να περιορίσει τις οικονομικές συνέπειες του lockdown και από την άλλη όλο και περισσότεροι επιστήμονες, ακόμα και ο «εθνικός ήρωας» Τσιόρδας, προετοιμάζουν την κοινωνία για το 2ο κύμα της πανδημίας και μάλιστα πριν το φθινόπωρο.
 Μπορεί η άρση των μέτρων και η γενικότερη χαλάρωση να αυξάνουν τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού αλλά αυτές οι όψιμες «προφητείες» των επιστημόνων προκαλούν εύλογες «υποψίες».
 Η κυβέρνηση τον Σεπτέμβριο εκτός από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας θα έχει να αντιμετωπίσει και τις αντιδράσεις των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας. Μήπως ετοιμάζουν ένα νέο «μάντρωμα» του κόσμου στα σπίτια για να αποφύγουν τις αντιδράσεις; Ότι και να «σκαρφιστεί» η κυβέρνηση το σίγουρο είναι ότι η κοινωνία δεν μπορεί να αντέξει ένα νέο lockdown, ούτε να δεχτεί το «μένουμε σπίτι» να γίνει «μένουμε χωρίς σπίτι».Το σχέδιο για την «επανεκκίνηση» του τουρισμού που παρουσίασε ο Χάρης Θεοχάρης, ανέφερε ότι, «ΔΕΝ» θα γίνονται τεστ για κορωνοϊό, ούτε θα επιβάλλεται καραντίνα στους τουρίστες. Ο τουρισμός θα αρχίσει από τις 15 Ιουνίου και θα αφορά επισκέπτες από χώρες με… καλά «επιδημιολογικά χαρακτηριστικά». Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο Τάκης Παναγιωτόπουλος, μέλος της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας και ομότιμος καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), Προειδοποίησε… για β’ κύμα κορωνοϊού και πριν το φθινόπωρο!!!

«προφητείες» των επιστημόνων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget