Ο Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων για την σταδιακή επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων

Στα πλαίσια ενημέρωσης των δημοτών και απαντώντας στα ερωτήματα που δεχόμαστε τις τελευταίες ημέρες, σας γνωστοποιούμε πως:
 - Η σταδιακή επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων πραγματοποιείται αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
 - Ο καθορισμός των κατηγοριών αθλουμένων που μπορεί να χρησιμοποιεί συγκεκριμένους αθλητικούς χώρους καθορίζεται επίσης από τη ΓΓΑ. Την τρέχουσα εβδομάδα (12-17/5) επιτρέπεται η χρήση από ένα ευρύτερο σύνολο αθλητών της Εθνικής Ομάδας στίβου (από κατάλογο που έδωσε ο ΣΕΓΑΣ) καθώς και της Παραολυμπιακής Ομάδας (από κατάλογο που έδωσε η Παραολυμπιακή Επιτροπή) και επίσης από διαιτητές Α’ Εθνικής (από κατάλογο που έδωσε η ΕΠΟ).
 - Από την ερχόμενη εβδομάδα θα διευρυνθεί σταδιακά η χρήση σε ερασιτεχνικά σωματεία και σε υποψηφίους ανωτάτων σχολών (ΣΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές κλπ.) που εξετάζονται σε αγωνίσματα αλλά και πιθανόν σε μεμονωμένους αθλούμενους πολίτες.
 Με βάση τα παραπάνω θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσης, πως ο Δημοτικός Οργανισμός και ο Δήμος Θηβαίων προετοιμάζονται για τη σταδιακή επαναλειτουργία των αθλητικών χώρων πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες και προβλεπόμενες ενέργειες (απολυμάνσεις, καθορισμός κανόνων χρήσης κλπ) προκειμένου να υποδεχθούν και πάλι τους αθλούμενους δημότες.
 Σε κάθε περίπτωση όμως, αναμένουμε τις επίσημες οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων τις οποίες και θα τηρήσουμε απαρέγκλιτα με γνώμονα τη δημόσια υγεία και την προστασία των πολιτών. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξουν αντίστοιχες ενημερώσεις.

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ.
Σταμάτης Καλαμιώτης

επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget