Δελτίο τύπου της Δ.Ε.Υ.Α. Λιβαδειάς για τη θολότητα του πόσιμου νερού

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Λιβαδειάς ότι τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών κατέστησαν θολερό το πόσιμο νερό στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης της Λιβαδειάς και ειδικότερα στο τμήμα εκείνο, που υδροδοτείται από το αντλιοστάσιο της Κρύας.
Το φαινόμενο αυτό, όπως πολλοί γνωρίζετε, παρατηρείται όταν υπάρχουν ιδιαίτερα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στο φαράγγι της Κρύας.
 Διαβεβαιώνουμε το καταναλωτικό κοινό της πόλης μας ότι στο εργαστήριο της ΔΕΥΑΛ γίνονται συνεχείς μικροβιολογικοί έλεγχοι του νερού και τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την πλήρη απουσία παθογόνων μικροοργανισμών. Επομένως το νερό είναι μικροβιολογικά ασφαλές.
 Για επιπλέον διασφάλιση των καταναλωτών η ΔΕΥΑΛ προβαίνει σε αύξηση της χλωρίωσης του νερού, ώστε να εξασφαλίσει την ύπαρξη υπολειμματικού χλωρίου στις απαιτούμενες τιμές στη βρύση του καταναλωτή.
 Το φαινόμενο της θολερότητας του νερού αναμένεται να εξομαλυνθεί εντελώς και η διαύγεια του να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.
 Επιπροσθέτως, επισημαίνεται ότι η ΔΕΥΑΛ αναζητά λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος με γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας του πόσιμου νερού.

Δελτίο τύπου της Δ.Ε.Υ.Α. Λιβαδειάς

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget