Οι προληπτικές απολυμάνσεις συνεχίζονται συστηματικά στον Δήμο Τανάγρας

Συνεχίζονται συστηματικά και σχολαστικά οι προληπτικές απολυμάνσεις στο Δήμο Τανάγρας κατ’ εντολή του δημάρχου Βασίλη Περγάλια.Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται κατά περίπτωση τόσο από εξειδικευμένα συνεργεία, όσο και από υπαλλήλους του Δήμου με χρήση ειδικού εξοπλισμού και ειδικών εγκεκριμένων υλικών.
Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε χώρους ευθύνης του Δήμου αλλά και σε χώρους εκτός ευθύνης του, με στόχο να περιοριστεί η πανδημία του κορωνοϊού και να προστατευτεί η δημόσια υγεία.
 Συγκεκριμένα, την εβδομάδα που πέρασε (από 6/4/2020 μέχρι και χθες 10/4/2020), προληπτικές απολυμάνσεις έγιναν ως εξής:
 Στη Δ.Ε. Τανάγρας: στο Άρμα (δημαρχείο, πνευματικό κέντρο και καταστήματα), στην Ασωπία (ΚΕΠ και καταστήματα), στην Καλλιθέα (Κοινοτικό κατάστημα, ιατρείο) και στην Τανάγρα (Κοινοτικό κατάστημα, ιατρείο & Πνευματικό κέντρο).
 Στη Δ.Ε.  Σχηματαρίου: στο δημαρχείο, στο Κέντρο Υγείας, στα ΚΕΠ, στο παλιό δημαρχείο και σε κοινόχρηστους χώρους.
 Στη Δ.Ε. Οινοφύτων: Στα Οινόφυτα (Κέντρο Υγείας, ΚΕΠ και σε κοινόχρηστους χώρους), στον Άγιο Θωμά και το Κλειδί (κοινόχρηστοι χώροι και αυλές).
 Στη Δ.Ε. Δηλεσίου: σε κοινόχρηστους χώρους και στις παραλίες.
 Στη Δ.Ε. Δερβενοχωρίων: στην Πύλη (Δημαρχείο & ΚΕΠ), στα Σκούρτα (ιατρείο) και στη Στεφάνη (ιατρείο & Πυροσβεστική). Σε όλα τα χωριά της δημοτικής ενότητας έγιναν στους κοινόχρηστους χώρους.
 Τον συντονισμό της όλης διαδικασίας είχε ο δήμαρχος Βασίλης Περγάλιας, σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους των Δ.Ε, τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και δημοτικούς συμβούλους.
 Ο Δήμαρχος Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι «Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες και τη δημόσια υγεία συνεχίζουμε συστηματικά, επαναλαμβανόμενα και σχολαστικά τις προληπτικές απολυμάνσεις σε υπηρεσίες, κτίρια, δημοτικές εγκαταστάσεις, κοινόχρηστους χώρους, αλλά και σε ευαίσθητες για το κοινωνικό σύνολο υποδομές με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία τους».

προληπτικές απολυμάνσεις

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget